به شیوه‌نامه‌هایی که پزشکان اعلام می‌کنند، مقید هستم/ نوبت سوم واکسن را تزریق کردم

رهبر انقلاب تاکید کردند: من مقیدم به شیوه‌نامه‌هایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.


به گزارش ایلنا، در سالگرد بیعت تاریخی همافران با حضرت امام خمینی (ره) در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (سه‌شنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرمانده کل قوا دیدار کردند.


 «متن کامل بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» منتشر خواهد شد.


گزیده این بیانات به این شرح است:


** من مقیدم به شیوه‌نامه‌هایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.


**توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحب‌نظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند.


 


خبر در حال تکمیل می باشد…

تروئیکای اروپایی مخالفتی با پرداخت وام صندوق‌ بین‌المللی پول به ایران ندارد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

دکمه بازگشت به بالا