اجتماعات با ظرفیت حداکثر ۲۰ درصدی برگزار می‌شوند

وزیر کشور با بیان اینکه مصوبه‌ای در خصوص برگزاری اجتماعات تدوین شده است، گفت: بر اساس این مصوبه حداکثر تا ۲۰ درصد ظرفیت اجازه حضور در اجتماعات داده خواهد شد که به زودی اعلام خواهد شد.


به گزارش خبرنگار ایلنا، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: موضوعات مطرح شده در این جلسه بیشتر حول موضوع اومیکرون و تشدیدآن در کشور بود.


وی ادمه داد: همانطور که در آمارهای اعلام شده توسط وزارت بهداشت مشخص است اومیکرون به شدت در حال افزایش است و تعداد مراجعان به مراکز درمانی افزایش پیدا کرده است. قبلا نیز در این زمینه هشدارهایی داده بودیم تامردم مراقبت بیشتری داشته باشند.


وزیر کشور با بیان اینکه یکی از عوامل مهم رشد اومیکرون که در جلسه مطرح شد عدم رعایت موارد بهداشتی بود، تصریح کرد: مرتبا در این زمینه تاکید کرده بودیم و خواهش کرده بودیم که هم اصناف و هم مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و هر اجتماعی که قرار است تشکیل شود موظف هستند پروتکل‌های بهداشتی در آن اجتماعات رعایت شود. بحث استفاده از ماسک که بسیار جدی است در برخی نقاط اجرا نمی‌شود و رعایت نمی‌شود و این خود باعث مشکل می‌شود همچنین برگزاری اجتماعات غیرضرور قرار بود شکل نگیرد که بعضا شاهد هستیم این اجتماعات غیرضرور هم تشکیل می‌شود اینها از جمله مواردی است که متاسفانه رعایت نشده است.


وزیر کشور خاطرنشان کرد: موضوع دیگر تزریق واکسن دز سوم بود که در گذشته نیز در این موضوع تاکید کرده بودیم. تزریق دز سوم واکسن می‌تواند ایمنی جامعه را بالا ببرد و متاسفانه درصدی که مراجعه کرده‌اند برای تزریق واکسن دز سوم بسیار کم بوده نسبت به آن چیزی که ما انتظار داشته‌ایم.


وحیدی خاطرنشان کرد: احتمالا ما ناچار می‌شویم همان طور که در گذشته و در مدیریت هوشمند لزوم دو دز واکسن را در نظر گرفته بودیم الان آن را به سه دز واکسن ارتقا دهیم و افراد برای دریافت خدمات سه دز واکسن دریافت کرده باشند البته این موضوع نیاز به مصوبه ستاد ملی کرونا دارد و اگر در آنجا مصوب شود ما در مدیریت هوشمند این موضوع را مدنظر قرار می‌دهیم.


وی ادامه داد: از مردم و اتحادیه‌ها اصناف و هر جایی که با اجتماع مردم سروکار دارد درخواست می‌کنیم که موضوع پروتکل‌ها به شدت رعایت شود تا دست به دست هم دهیم و نگذاریم که خدای نکرده مدیریت مطلوبی که اعمال شده بود از بین برود و مردم دچار خسران شوند.

جزییات و نحوه تحویل داروهای بیماران خاص در درب منزل‌شان
هم اکنون بخوانید


وزیر کشور گفت: در این جلسه دستورالعملی که در وزارت بهداشت درباره نحوه برخورد با اومیکرون تهیه شده بود را بررسی کردیم در این دستورالعمل به موارد متعددی از جمله بیماران سرپایی که یک موضوع جدی است و باید به آن توجه شود اشاره شده است همچنین در این دستورالعمل آمده است که از بستری‌های اضافه خودداری شود و این موضوع نیز در این جلسه بررسی شد.


وی با اشاره به مصوبات سابق ستاد ملی کرونا گفت: برخی از این مصوبات به دلیل آنچه زمانشان سپری شده است باید ملغی شوند این موضوع نیز در این جلسه مورد ارزیابی قرار گرفت و همچنین درباره منابع مورد نیاز وزارت بهداشت نیز مباحثی مطرح شد به ویژه درباره منابع مورد نیاز برای بیمارستان‌ها دوستان ما در سازمان تامین اجتماعی و هم دوستان ما در سازمان برنامه و بودجه قرار شد که این موضوع را دنبال کنند و انشاا… مطالبات بیمارستان‌ها برای ارائه ادامه خدمات به مردم پرداخت شود و سریعتر این اعتبارات برای آن‌ها تامین شود.


وی در پاسخ به این سوال که آیا تمهیداتی برای برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت فردی یا خودرویی اندیشیده شده است گفت: بحث راهپیمایی به صورت خودرویی طبیعی است و می‌تواند بدون مشکل برگزار شود اما در خصوص راهپیمایی به صورت فردی باید در این زمینه در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری شود. البته تصمیم‌گیری در این زمینه نیز با ارزیابی شرایط جدید انجام خواهد شد. فعلا تصمیم قطعی در خصوص برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت فردی صورت نگرفته است اما در هر حال بحث خودرویی آن به هر شکلی امکان‌پذیر است.


وزیر کشور درباره رنگ‌بندی شهرها و بازگشت مجدد محدودیت از جمله محدودیت تردد بین شهری گفت: درباره رنگ‌بندی شهرها ملاک همان رنگ‌بندی سابق است و رنگ‌بندی جدیدی اعلام نشده است در این جلسه فکر می‌کنم حدود ۱۷ نقطه را به عنوان شهرهای قرمز اعلام کردند. به طور مرتب وزارت بهداشت نیز در این زمینه اطلاع‌رسانی خواهد کرد.


وی ادامه داد: در رابطه با ترددهای بین شهری هنوز تصمیم خاصی گرفته نشده و محدودیتی اعلام نمی‌شود.

درخواست از مسئولان برای بازنشستگی پیش از موعد معلولان
هم اکنون بخوانید


وزیر کشور همچنین درباره مدارس گفت: اختیاراتی که به استانداری‌ها در این زمینه داده شده مبنی بر این بوده که اگر در یک مدرسه خاص معلوم شد که دانش آموز یا فرد بیماری وجود دارد در ابتدا باید آن فرد بیمار در مدرسه حضور پیدا نکند اما اگر مشخص شد تعداد بیماران در این مدرسه به حدی است که مدرسه باید در یک مدت زمان مشخصی تعطیل شود، درباره این مدرسه خاص تصمیم‌گیری می‌کنند و تصمیم‌گیری سراسری در باره تعطیلی مدارس در یک استان وجود ندارد و چنین چیزی نداریم.


وحیدی تصریح کرد: درباره مدت زمان نقاهت بیماری نیز بر اساس اعلام وزارت بهداشت کسانی که به بیماری اومیکرون مبتلا شده‌اند تا پنج روز استراحت کفایت می‌کند و در وزارت بهداشت این مدت زمان در حال حاضر رعایت و عمل می‌شود. البته این موضوع نیز در ستاد مطرح و درباره آن بحث خواهد شد و ممکن است در دستورالعمل وزارت بهداشت نیز این موضوع مبنا قرار گیرد.


وی ادامه داد: بنابراین ما اجازه تعطیلی سراسری در استان برای مدارس را ندادیم و چنین اختیاری به استانداران داده نشده است و مورد به مورد استانداران اجازه دارند بررسی کرده و مدارس را تعطیل کنند.


وی در پاسخ به این سوال که چه مصوباتی از گذشته اعمال می‌شده و در حال حاضر مدت زمان آن به پایان رسیده است گفت: این موارد در حال احصا و مشخص شدن است. از بعد از اینکه مدیریت هوشمند اعمال می‌شود برخی از مصوبات به دلیل اینکه مربوط به زمان خاصی بوده است باید متوقف شوند.


وحیدی درباره برگزاری تجمعات نیز گفت: به زودی نیز در خصوص برگزاری اجتماعات مصوبه‌ای مقرر شده است که اعلام خواهد شد و در آن مصوبه آمده است که تا حداکثر ۲۰ درصد ظرفیت مجاز هستند حضور داشته باشند این مصوبه در ستاد ملی کرونا به تصویب رسیده و به زودی ابلاغ خواهد شد و از زمان ابلاغ نیز این مصوبه لازم الاجرا خواهد بود. همچین در این مصوبه کاهش مدت زمان برگزاری اجتماعات نیز در نظر گرفته شده است. فکر می‌کنم این مصوبه به سرعت به اطلاع عموم برسد و براساس آن عمل شود.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شش =

دکمه بازگشت به بالا