میزان سرایت‌پذیری اومیکرن ۶۴ درصد بیشتر از دلتاست

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: تاکید بر تکمیل واکسیناسیون کودکان ۱۲ سال به بالا و تکمیل واکسیناسیون کادر اداری به ویژه در مدارس است.


به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونا که با حضور محسن منصوری، استاندار تهران در استانداری تهران برگزار شد، گفت: تغییر آمار در میزان بیماران سرپایی مراجعه شده به مراکز درمانی رو به افزایش است که باید به آن توجه کرد، چراکه زمان محدودی برای مدیریت آن وجود دارد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران درباره تفاوت امیکرون و دلتا گفت: در آخرین مقاله معتبر که منتشر شده یک مقایسه نسبی صورت گرفته که نشان می دهد میزان مرگ و میر در امیکرون نسبت به دلتا ۹۱ درصد پایین تر است، همچنین در میزان بستری در بخش ۷۰ درصد کاهش و در میزان ابتلای شدید امیکرون ۵۳ درصد کمتر از دلتا است. میزان بیماران بستری مبتلا به امیکرون در بخش مراقبت‌های ویژه ۷۳ درصد کمتر از دلتا است اما در امیکرون نسبت به دلتا میزان سرایت پذیری ۶۴ درصد بیشتر است.

 

زالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره تکمیل واکسیناسیون افراد گفت: تاکید بر تکمیل واکسیناسیون کودکان ۱۲ سال به بالا و تکمیل واکسیناسیون کادر اداری به ویژه در مدارس است.همانطور که گفته شد میزان ابتلا و بستری در کودکان در کشور و تهران رو به افزایش است در آمریکا میزان بستری کودکان ۲۰ درصد بیشتر بوده است. همچنین مطالعات مقدماتی در کودکان بستری مبتلا به کرونا، ۴۳ درصد کودکانی که بستری شده‌اند در حال حاضر فاقد بیماری زمینه ای هستند بنابراین باید مراقبت بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

مهارت‌های پایه دانش آموزان باید مورد توجه جدی قرار گرفته و تقویت شود
هم اکنون بخوانید

 

وی با بیان اینکه به دلیل دوران کوتاه کمون تست گیری و ردیابی بیماران باید تغییر کند، گفت: بازنگری در پروتکل های بازگشایی مراکزی مانند مدارس و دانشگاه‌ها باید صورت گیرد و فرایند های اصلاحی را انجام دهند. همچنین موضوع تهویه طبیعی در همه دستگاه‌ها و از جمله آموزش و پرورش بسیار مهم است.

 

وی ادامه داد: باید روش بیماریابی را به سمت مراکز تجمعی بزرگ مانند مدارس و پادگان‌ها ببریم و از تشکیل خوشه های بزرگ جلوگیری کنیم.  در این کار می توانیم از دستگاههای مربوطه نیز کمک بگیریم.وی با تاکید بر انجام واکسیناسیون دوز سوم گفت: دوز سوم واکسیناسیون به کنترل بیماری کمک می کند اما آمار تزریق دوز سوم در کل کشور پایین است. بایدیک میلیون و ۲۲۷ هزار واکسن بزنیم که همه دوز دوم را دریافت کنند و این نیاز به ۶۴ روز زمان دارد و نیازمند مشارکت عمومی هستیم. همچنین ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر هم باید دوز سوم بزنند که با نرخ مراجعه فعلی ۹۴ روز زمان می برد و برای جلوگیری از امیکرون موثر نیست.

 

او درباره اقدامات لازم برای جلوگیری از ابتلای کادر درمان گفت: توصیه جهانی برای حفاظت از پرسنل بهداشت و درمان استفاده از ماسک N ۹۵ است و ماسک های موجود که کادر درمان استفاده می کنند ممکن است برای جلوگیری از بیماری اکتفا نکند و اگر در جایی امکان استفاده از ماسک N ۹۵ وجود ندارد باید از دو ماسک و تعویض هر سه ساعت استفاده کنند.

 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا