کاهش قیمت یک سوم محصولات فرنگی میادین میوه و تره بار

 

همزمان با آغاز فصل زمستان، قیمت بیش از یک سوم محصولات فرنگی میادین میوه و تره بار تهران بین ۲۰۰ تومان در قیمت محصولاتی همچون پیاز زرد، سبزی دسته‌ای و سیب زمینی تا ۲۷۰۰ تومان در قیمت گوجه فرنگی، ۲۵۰۰ تومان در قیمت سیر و ۲ هزار تومان در قیمت زنجبیل کاهش یافت.


به گزارش اعتماد نو به نقل از اعتماد نو به نقل از ایلنا، بر اساس نرخنامه جدید این سازمان، قیمت ۱۸ قلم سبزی و صیفی در میادین میوه و تره بار کاهش یافته که از جمله می‌توان به گوجه فرنگی، سیر، زنجبیل، فلفل دُلمه رنگی و سبز و سبزی پاک‌کرده، اشاره کرد.

 

بر اساس این گزارش، فلفل ریز، تُرب سیاه و سفید، گُل کلم، بادمجان قصری، کدوی مُسمایی، پیاز زرد، چُغندر، سبزی دسته‌ای،  سیب زمینی، کلم قرمز و کرفس، سایر محصولاتی هستند که قیمت آن‌ها در میادین میوه و تره بار کاهش پیدا کرده است.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ گفتنی است، خیار رسمی و ذُرت شیرین از معدود محصولاتی هستند که قیمت آن‌ها در میادین میوه وتره بار قدری افزایش یافته است.

 

 


انتهای پیام/

افزایش شمار مصدومان حادثه تصادف اتوبوس در اتوبان تهران-قم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا