امروز

چهارشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۲

  ساعت

۰۹:۴۱ قبل از ظهر

سایز متن   /


  سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیدار رئیس تشکیلات خودگردان با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را محکوم کرد. به گزارش اعتماد نو به نقل از اعتماد نو به نقل از ایلنا، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)[…]


 

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیدار رئیس تشکیلات خودگردان با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.


به گزارش اعتماد نو به نقل از اعتماد نو به نقل از ایلنا، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیدار «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان با «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

 

وی در پیامی توئیتری تأکید کرد که این دیدار از نظر تمامی میهن‌دوستان فلسطینی، مردود و محکوم بوده و از روحیه ملی مردم ما منحرف شده است.

 

پیش از این، روزنامه «جروزالم‌پست» نوشته بود که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در منزل شخصی خود با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرد.

 

این دیدار سه‌شنبه شب در منزل شخصی گانتز واقع در شهر «روش هاعین» برگزار شد و محوریت آن، مسائل امنیتی و اقتصادی بوده است.

 

بر اساس این گزارش، این دومین دیدار گانتر و عباس بود. نخستین دیدار دو طرف، اواخر ماه آگوست گذشته در رام‌الله برگزار شد که نخستین گفت‌وگوی سطح بالا از این نوع طی حدود یک دهه گذشته بوده است.

 

دفتر گانتز اعلام کرده بود که رایزنی درباره مسائل امنیتی، دیپلماتیک، اقتصادی و گستره وسیعی از مسائل غیرنظامی، محوریت این دیدار بوده است.

 

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به دیدار سه‌شنبه شب این دو مقام صهیونیست و فلسطینی نوشت: «گانتز، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را در جریان تصمیم خود برای ادامه اقدام‌های اعتمادساز در زمینه‌های اقتصادی و غیرنظامی، همان طور که در جلسه قبلی آنها مشخص شده بود، قرار دارد».

 

 

 

 

 


انتهای پیام/

image_printنسخه چاپی
اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کنکور ۱۴۰۲
حال و هوای خرید کریسمس در تهران

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی