کره جنوبی نباید پرداخت بدهی خود را منوط به تهاتر کالا کند


کره جنوبی نباید پرداخت بدهی خود را منوط به تهاتر کالا کند

رئیس کمیسیون صنایع مجلس یازدهم درباره مجوز آمریکا به کره جنوبی مبنی بر تهاتر مطالبات ایران از کره جنوبی با کالاهای تولید شده در ال جی و سامسونگ، اقدام کره جنوبی در راستای بازگرداندن پول‌های بلوکه شده ایران از طریق تهاتر را خلاف قوانین و مقررات بین المللی عنوان کرد.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، عزت الله اکبری تالارپشتی درباره مجوز آمریکا به کره جنوبی مبنی بر تهاتر مطالبات ایران از کره با کالاهای تولید شده در ال جی و سامسونگ، گفت: بخشی از منابع مالی ایران در کره جنوبی بلوکه شده و این کشور موظف است با توافق با جمهوری اسلامی ایران این اعتبار را به ما بازگرداند.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: در صورتی که کره جنوبی سعی کند بدون توافق با ایران پول‌های بلوکه شده ما را فقط از طریق تهاتر کالاهای ال جی و سامسونگ تسویه کند، خلاف قوانین و مقررات بین المللی عمل کرده است.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کره جنوبی نباید پرداخت بدهی خود را منوط به تهاتر کالا کند، به دولت سیزدهم توصیه کرد که بهتر است زیربار تهاتر کالاهای ال جی و سامسونگ نرود.

وی با بیان اینکه کره جنوبی حق ندارد پرداخت پول ایران را موکول به اجازه آمریکا کند، گفت: آمریکا برخلاف قوانین بین المللی، قوانین داخلی خود را به دنیا دیکته می‌کند، این یعنی قانون جنگل. این یعنی ذلت برای کره و مشارکت این کشور در راهزنی و کلاهبرداری آمریکا. مجلس در قبال اینگونه برخوردها بی‌تفاوت نمی‌ماند، آمریکا و همه کشورهای شریک جنایاتش باید به قوانین بین المللی و حقوق ملت‌ها احترام بگذارند در غیر این صورت باید منتظر عکس العمل شدید ملت‌ها باشند.

طعنه بهرام قاسمی به همراهان آمریکا در تشدید سیاست‌ فشار بر ایران
هم اکنون بخوانید

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان گفت: دولت باید حمایت از تولید داخل را در اولویت قرار دهد. تحریم‌ها فرصتی مناسب برای رشد و بالندگی صنایع داخلی به ویژه لوازم خانگی فراهم کرد به گونه ای که در حال حاضر تولیدکنندگان این حوزه می توانند نیازهای کشور را تامین کنند.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − ده =

دکمه بازگشت به بالا