روایت یک ترور

به گزارش ایسنا، در روایت آیت‌الله صدوقی از دیدار با خانواده‌های شهدا به نقل از کتاب شهدای محراب و دفاع مقدس به نویسندگی مهدی بهرامی که در سال ۱۳۹۷ توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شده است،آمده است:

«در میبد ملاقاتی با مادر شهیدی داشتم به‌قدری خندان و متبسم بود که تنها چیزی که در خاطره‌اش مخدر نبود، رنج شهادت فرزندش بود. چنان اظهار خوشحالی می‌کرد که هر کس در آنجا بود اظهار شگفتی می‌کرد. یک خانواده دیگری بعدازاینکه پای فرزندشان را برایشان آوردند، هیچ آه و ناله نمی‌کرد. مادر شهید می‌گفت این‌ یک فرزندم است. من ۴ فرزند دیگر دارم و می‌خواهم هر ۴ فرزند را در راه خدا تقدیم کنم و پس از دادن فرزندانم خودم و شوهرم به جبهه‌ها برویم و به شهادت برسیم.

رفتم رحمت‌آباد، وقتی وارد منزل شدم، اولین کسی که پیش آمد با روی خندان مادر شهید بود. عکس‌های فرزندش را نشان می‌داد و آن عکسی که نشان می‌داد فرزندش گلوله خورده بود، آن عکسی که فرزندش در کفن بود. این چه توفیقی است که خداوند به این خانواده‌ها داده است.

ایشان بیان کردند دیدار با خانواده‌های شهدا آن‌چنان در من اثر گذاشت که از خدا خواستم ای‌کاش من هم به فیض شهادت نائل می‌شدم و آنچه این خانواده‌ها بر اثر دادن شهید که برای اسلام داده‌اند ما هم به آن بهره‌های عظیم نائل می‌شدیم.

شهید صدوقی با وجود کهولت سن بارها در سنگر حاضر می‌شدند. حتی در دوران کسالت شخصاً به خط مقدم و دیدار رزمندگان اسلام می‌رفتند و روزهایی چند با رزمندگان هم‌نشین بودند و به آنان روحیه می‌دادند.

«کیارستمی و عصای گمشده» در یونان
هم اکنون بخوانید

حضور پررنگ و حساس وی در طول تاریخ انقلاب باعث شد که منافقان بارها دست به ترور شهید بزنند که در بسیاری از موارد نافرجام بود اما بالاخره توانستند ایشان را به درجه رفیع شهادت برسانند. وقتی ایشان به شهادت رسید، برخی از رادیوهای بیگانه اعلام کردند که مرد شماره دو انقلاب ترور شد.»

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا