به گزارش ایسنا، افشین حبیبزاده در همایش انتخاباتی اصلاحطلبان برای انتخابات شورای شهر ششم که پنجشنبه شب با حضور علیرضا محجوب، محسن هاشمی و تعدادی از اعضای فعلی و نامزدهای انتخابات شورای شهر تهران در باشگاه ورزشی دارایی در تهرانپارس برگزار شد، گفت: ما به عنوان نمایندگان شورای شهر پنجم، تغییر رویکرد را وعده کردیم. ما در بررسیهایی که قبل از ورود به شورا انجام دادیم، متوجه شدیم که مشکلاتی در ارتباط با املاک، باغات، قراردادها، صدور پروانه ها و … در شهر وجود دارد و به همین دلیل هم به محض ورود طرحهایی را در جهت حل این مشکلات آماده کردیم.
وی با بیان اینکه یکی از اولین طرحهایی که مطرح شد موضوعات مربوط به باغات بود، گفت: حدود چهار پنجم باغات تهران در سالهای اخیر و به خصوص ۱۴ سال گذشته از بین رفته بود و تنها یک پنجم باغات باقی مانده بود. اولین کاری که کردیم این بود که توقف صدور پروانه ساخت و ساز در باغات متوقف شود. البته مقاومتهایی در این زمینه صورت گرفت و اصرارهای زیادی شد که صدور مجوز به همان ترتیب گذشته ادامه پیدا کند، اما ما اجازه تخریب باغات را ندادیم و مقاومت کردیم.
حبیبزاده ادامه داد: در گذشته ۳۰ درصد سطح اشغال مجوز مربوط به ساخت و ساز در باغات را به ۴۵ درصد افزایش میدادند و در طبقه منفی یک که ریشه درخت در آن بود، ۸۰ درصد سطح اشغال داده بودند. معلوم نبود درخت درکجا باید ریشه کند و همین موضوع باعث نابودی باغات تهران شده بود. ما با این روند مخالفت کردیم و از شهرداری خواستیم لایحه جدیدی ارائه دهد که محقق شد.
نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران به موضوع املاک واگذار شده در دوره قبلی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: در مورد املاک وعده دادیم و به محض ورود به آن پرداختیم. در بررسیها فهمیدیم که بخش قابل توجهی از املاک شهرداری به غیر واگذار شده است. آماری را جمع آوری کردیم و متوجه شدیم بیش از ۳۰۰۰ ملک واگذار شده بود که حدود ۲۰۰۰ ملک به بخش های مختلف شهرداری و بیش از ۱۰۰۰ ملک به اقشار غیر واگذار شده بود. از تعداد بیش از ۱۰۰۰ ملک واگذار شده به غیر، حدود ۹۰۰ ملک در غیر از موردی که به آنها واگذار شده بود، مورد استفاده قرار گرفته بود که این یک تخلف آشکار است.
وی با بیان اینکه املاک واگذار شده، عمدتا هم املاک بزرگی بودند، گفت: از این ۹۰۰ ملک، حدود ۶۰۰ ملک را پس گرفتیم و به شهرداری برگرداندیم و برای ۳۰۰ ملک هم حکم قانونی گرفتیم و تا قبل از پایان دوره پنجم آن ۳۰۰ ملک را هم بر میگردانیم.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: تخلف دیگر در این ماجرا این بود که تمام این املاک قبل از واگذاری باید مجوز شورا را دریافت میکردند، در حالی که همه این ها بدون مجوز و موافقت شورای شهر وقت واگذار شده بود. هیات مدیره سازمان املاک در نقش شورا ظاهر شده و این املاک را واگذار کرده بود. مثلا در یک مورد ملکی که برای حسینه واگذار شده بود، در بررسیها دیدیم که به مبل فروشی تبدیل شده است.
حبیبزاده یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این دوره از شورای شهر را تشکیل فراکسیون کارگری اعلام کرد وگفت: ما مشابه فراکسیون آقای محجوب در مجلس شورای اسلامی را ایجاد کردیم و ۱۱ نفر عضو این فراکسیون شدند. در این فراکسیون همه امور مربوط به حقوق کارگران را مورد توجه قرار دادیم. یکی از موضوعات اصلی ما این بود که در اکثر پیمانکاری ها قانون کار رعایت نمیشد. ما شهرداری را ملزم به بخشنامه ای برای رعایت قانون کردیم و هر سازمان و شرکتی مسئول اجرا شد و ما “هم ترازی” حقوق کارگران و شهربانان وحریم بانان را اجرا کردیم.
انتهای پیام