به گزارش ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با بیان این مطلب افزود: این مؤسسه به عنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از ابتدای تاسیس تاکنون تمامی توان خود را جهت پاسخ به نیازها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با ارائه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و حمایت از صنعت غذای کشور داشته است.
وی ادامه داد: مؤسسه علوم و صنایع غذایی در راستای اجرای سیاستهای تعاملی در محورهایی از جمله انجام طرحهای پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخگویی به نیازهای صنعت و رفع چالشهای موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای تولید، استفاده از منابع و ظرفیتهای داخلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، ارائه خدمات آزمایشگاهی به واحدهای صنعتی و همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این مؤسسه همواره تلاش کرده تا به عنوان یک مؤسسه ملی در چارچوب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، اضافه کرد: کارکنان واحدهای صنعت غذا به طور متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردارند و از این رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی از جمله اقدامات اثرگذار این مؤسسه برای ارتقای بهره وری در صنعت غذا به شمار می رود.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه علوم و صنایع غذایی، رجب زاده اظهار کرد: تلاش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوریهای بومی، انجام طرحهای دانشی در خصوص افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت تولید محصولات جدید و ورود به بازارهای بین المللی، کمک به شرکتهای دانش بنیان جهت ورود سریعتر و مولد در عرصه تولید، ارائه کمکهای فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، ارائه خدمات سریع و دقیق در خصوص داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین از جمله اهداف و اعتماد نو به نقل از برنامه های این مؤسسه در سال۱۴۰۰ است.
انتهای پیام