ارتش میانمار: هیچ کشوری انتقال تسلیحاتی به کشور ما را متوقف نکرده است

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، وب‌سایت خبری Myanmar Now با ارجاع به یک وکیل، گزارش داد که ارتش آنگ سان سوچی را به نقض قانون اسرار دولتی متهم کرده که قابل مجازات با ۱۴ سال حبس است.

زاو مین تون گفت: آنگ سان سوچی در منزل تحت بازداشت خانگی قرار دارد. وی از تمامی حقوقی که می‌توانست در حبس خانگی برخوردار باشد، بهره‌مند است. او از سلامت خوبی برخوردار است و ما تمام نیازهای شخصی‌اش را تأمین می‌کنیم. زمانی که سوچی از طریق ویدئو کنفرانس با وکیلش تماس گرفت، همه شاهد این موضوع بودند. خود وکیل هم شاهد این موضوع بود و می‌تواند تصدیق کند که سوچی در شرایط سلامتی خوبی قرار داشته است.

سخنگوی دولت نظامی میانمار گفت: سوچی تاکنون تحت ۶ ماده، متهم شده است. این اتهامات بر همگان معلوم است و هنوز اتهام جدیدی مطرح نشده است. اما شواهدی مبنی بر آن داریم که وی در فساد گسترده دست داشته است. تمام شاهدان اعتراف کرده‌اند. هنوز ماده دیگری وجود ندارد، در حال تحقیقات هستیم. وی نمی‌تواند در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با تروریست‌ها باشد چرا که در حبس خانگی قرار دارد. شاید چیزی از قبل‌تر اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی شده بود. اما اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشد، باید شواهد پیدا کنیم. چنین اتهاماتی را بدون شواهد مطرح نمی‌کنیم.

ادامه کار میانمار و روسیه برای اجرای قراردادهای دفاعی

وی به اسپوتنیک گفت: میانمار و روسیه برای اجرای قراردادهای دفاعی به کار خود ادامه می‌دهند.

ژنرال زاو مین تون اظهار کرد: همکاری بین کشورهای ما بسیار مهم است و ما قدردان این همکاری هستیم. این همکاری فقط در قالب خرید سلاح نیست، بلکه تلاش‌ها برای ایجاد ارتشی مطابق با استانداردهای مدرن ادامه پیدا خواهد کرد. کار در تطابق با قراردادهای موجود در حال انجام است. کار طبق آنچه در قرارداد قید شده، پیش می‌رود.

ویدئو / سفر به خاک کره شمالی؛ تأثیرگذار یا نمایشی؟
هم اکنون بخوانید

تازه‌ترین توافقات بین روسیه و میانمار، در ژانویه منعقد شدند.

وی تشریح کرد: در ژانویه، ما میزبان هیئت وزارت دفاع روسیه به رهبری شخص وزیر دفاع، ژنرال ارتش “سرگئی شویگو” بودیم و توافقات و قراردادها به امضا رسیدند.

ارتش میانمار: هیچ کشوری انتقال تسلیحاتی به کشور ما را متوقف نکرده است

سخنگوی دولت نظامی میانمار به اسپوتنیک گفت: هیچ کشوری در پی کودتای نظامی میانمار در فوریه، انتقال تسلیحات به این کشور را متوقف نکرده و علی‌رغم وجود درخواست‌های مرتبط، گامی واقعی در راستای اعمال تحریم تسلیحاتی برنداشته است.

چندین عضو شورای امنیت سازمان ملل از جمله آمریکا، استونی و نروژ، به طرفداری از اعمال تحریم بر مقامات نظامی میانمار و معرفی تحریم تسلیحاتی پرداخته‌اند.

این مقام اظهار کرد: ما از قبل‌تر به فشار عادت کرده‌ایم. ما قبلاً هم چنین فراخوان‌هایی را شنیده‌ایم اما تا به حال هیچ اقدام واقعی انجام نشده است. تاکنون، هیچ کشوری به طور رسمی چنین تصمیمی را اعلام نکرده است. در مورد سیاست خارجی میانمار، طبق قانون اساسی، نوعی سیاست خارجی فعال و منصفانه را دنبال می‌کنیم. علاوه بر این، تلاش می‌کنیم با تمام کشورها دوست باشیم و مسالمت‌آمیز زندگی کنیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا