ابوالفضل جلیلی، فیلم سازان را فراخواند

این فیلمساز که عضو هیات داوران این رویداد سینمایی است و ریاست هیات داوران بخش ایرانی را بر عهده دارد، به ایسنا گفت که برخی از شرایط مانند همه‌گیری کرونا سبب شده مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۵ روز آینده (دوم اردیبهشت ماه) تمدید شود.

جلیلی هدف از برگزاری این جشنواره را  معرفی استعدادهای تازه ایرانی دانست و در این زمینه توضیح داد: این جشنواره توسط فرانسه و با همکاری انجمن سینمای ایران و فرانسه برپا می‌شود و هدف آن شناسایی استعدادهای تازه سینمای ایران است. به همین دلیل در ترکیب هیات داوران آن علاوه بر چهره‌های سرشناسی مانند رییس کای دو سینما و رییس پیشین مرکز ملی فرانسه، تعدادی تولیدکننده و پخش‌کننده سینما هم حضور دارند تا زمینه برای همکاری‌های مشترک فراهم شود.

او توضیح داد که لازم نیست فیلم‌های شرکت کننده حتما تولیدات تازه باشند و حضورشان در دیگر جشنواره‌ها، محدودیتی برای شرکت در جشنواره سینمای ایران در شانتیئی ایجاد نمی‌کند.   

جلیلی که جزو فیلمسازان تحسین شده ایرانی در خارج از کشور است، ادامه داد: قرار است این جشنواره آبان ماه و به صورت حضوری برگزار شود مگر اینکه تا آن زمان شرایط کرونایی اجازه برگزاری جشنواره حضوری را ندهد.

به گفته او، این جشنواره ویژه فیلم‌های بلند و کوتاه برگزار می‌شود که فیلم‌های کوتاه خارج از مسابقه هستند. ضمن اینکه همه فیلم‌ها با زیرنویس فرانسوی نمایش داده می‌شوند.

پیش از این در فراخوان این جشنواره اعلام شده بود که «در چارچوب پروژه فصل بین المللی هنر هفتم شانتیئی (Saison internationale du ۷ème Art de Chantilly) که هدف آن تبدیل این شهر به یک سکوی بنیادین، مختص به جنبه های مختلف هنر هفتم فرانسه و اروپا و جهان می باشد، شهرداری شانتیئی با مشارکت مجموعه کاخ شانتیئی- بنیاد دومال و مرکز ایران و فرانسه، دفتر گردشگری شهرهای شانتیئی و سانلیس و سینمای الیزه شهر شانتیئی، از پنجشنبه ۴ تا یکشنبه ۷ نوامبر ۲۰۲۱ (۱۳ الی ۱۶ آبان سال ۱۴۰۰) اولین دوره فستیوال فیلم ایرانی شانتیئی را برگزار می کند. 

نسبت زبان فارسی و زبان‌های محلی در دوازدهمین نشست زبان‌شناخت
هم اکنون بخوانید

این فستیوال، به کوشش مرکز ایران و فرانسه (سازمان مردم نهاد فرانسوی) و با هدف معرفی دستاوردهای بدیع چهره های نوین هنر هفتم ایران برگزار می‌شود.

بدین ترتیب، شهر معروف و تاریخی شانتیئی فرانسه و مجموعه کاخ اعظم آن، میزبان سینمای ایران خواهند بود و برمبنای یک فراخوان عمومی که در ایران و با هدف دریافت فیلم ها منتشر خواهد شد، یک کمیته پیش انتخاب، مستقر در شانتیئی و متشکل از شخصیت های هنری و سینمایی ایران و فرانسه ، از میان تمامی فیلم های دریافتی، ۷ فیلم را برای حضور در بخش رقابتی فستیوال انتخاب خواهد کرد. یک هیات داوران نیز مسئولیت انتخاب آثار منتخب فستیوال سال ۲۰۲۱ را بر عهده خواهد داشت. همچنین «اتین ژاکوبی» مجسمه‌ساز معروف ساکن شهر شانتیئی اثری هنری را خلق خواهد کرد که جایزه فیلم منتخب جشنواره خواهد بود.

تماشاگران نیز تماما در روند برگزاری جشنواره مشارکت خواهند داشت و بر اساس رای آنها یک جایزه ویژه تماشاگران نیز به یکی از فیلم ها اعطا خواهد شد. ضمنا یک جایزه نقدی ۲ هزار یورویی هم به فیلم منتخب هیات داوران پرداخت خواهد شد.

علاقمندان به شرکت در این رویداد می‌توانند تا دوم اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت اینترنتی جشنواره از شرایط شرکت در فستیوال مطلع شوند. همچنین  جهت کسب اطلاع بیشتر می‌توانند از طریق آدرس الکترونیکی contact@france-iran.org مکاتبه کنند.

برای شرکت در جشنواره و اطلاع از فراخوان ابتدا به نشانی اینترنتی chantilly-iff.com/59 مراجعه کنند. در این سایت لینک ثبت نام آنلاین را پر کنند و علاوه بر آن رزومه هنری کارگردان به زبان‌های فارسی و انگلیسی (یا فرانسه)، متن خلاصه فیلم حداکثر ۵۰۰ کلمه به زبان های فارسی و انگلیسی (یا فرانسه) و تیزر و یا کلیپ کوتاه از معرفی اثر (حداکثر ۳ دقیقه) را به آدرس ایمیل contact@france-iran.org ارسال کنند.

کشف اسکلت یک زن ماقبل‌تاریخ در آلمان
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام 

   

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 18 =

دکمه بازگشت به بالا