به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیآرت، «جیم فارنت» هنرمند معاصر بریتانیایی است. آثار این هنرمند از مکتب رئال آمریکایی متاثر هستند. تابلو نقاشی که گلهایی را در نزدیکی پنجره به تصویر میکشد یکی از آثار این هنرمند به شمار میرود. دسته گل این نقاشی و حتی گلبرگهای پژمرده بسیار واقعی به تصویر کشیده شدهاند.
در این نقاشی همچنین نحوه به تصویر کشیدن سایه گلها، گلدان و پنجره بر روی دیوار قابلتوجه است. عناصر مختلف این نقاشی که با نام «مینای چمنی و گل نخود» شناخته میشود، تصویری شبیه به یک عکس واقعی از گوشه یک اتاق دنج در روز آفتابی را به وجود آوردهاند.
تابلو نقاشی از تصویر کلماتیسهای بنفش اثر «ادوار مانه» نیز در این فهرست قرار میگیرد. «ادوار مانه» نقاش مشهور امپرسیونیست بود که گلها موضوع بسیاری از نقاشیهای او را تشکیل دادهاند. تابلو نقاشی «میخک و کلماتیس در گلدان بلوری» یکی از آثار کمتر شناخته شده این هنرمند به شمار میرود.
نقاشی بالا، تصویری از دستهگلی شامل چند نوع گل است که توسط «لورا کومبس هیلس» خلق شده است. «لورا کومبس هیلس» که یک نقاش و تصویرگر آمریکایی بود، در سال ۱۸۵۹ متولد شد. او بیشتر در خلق نقاشی با آبرنگ و مداد شمعی تخصص داشت و اغلب طبعیت بیجان را برای موضوع نقاشیهایش انتخاب میکرد. تابلو نقاشی «دستهگلهای متفاوت» یکی از آثار این هنرمند به شمار میرود.
گلها همواره نقش اساسی در هنر آسیایی ایفا کردهاند و به عنوان نماد، مورد استفاده قرار گرفتهاند. «توسا میتسوکی» نقاش گلهای داوودی بود. او در سال ۱۶۱۷ در ژاپن متولد شد. نقاشی بالا درحقیقت یک بازآفرینی است. او احتمالا نسخه اولیه این نقاشی را در اوایل قرن هفدهم خلق کرده بود.
نقاشی بالا یکی از آثار «جان لورنتز جنسن» است. این هنرمند دانمارکی در سال ۱۸۰۰ متولد شد و در به تصویر کشیدن گلها تخصص داشت. او تابلوهای نقاشی متعددی از چند گل در گلدان و یا سبد با پس زمینههای تیره یا خنثی خلق کرده است. علاوه بر این، پرندگان، میوهها و گیاهان نیز سوژه نقاشیها این نقاش بودند.
«میا تارنی» نقاش معاصر بریتانیایی است که نقاشی کردن را با خلق پرتره آغاز کرد اما بعدها به خلق تابلوهای نقاشی با موضوع طبیعت بیجان و گل روی آورد. این هنرمند، زیبایی گلها را در تابلوهای نقاشی عظیم با در نظر گرفتن جزئیات به تصویر میکشد.
«فلوریس هندریک ورستر» نقاش هلندی متولد ۱۸۶۱ بود. او در خانواده هنری متولد شد و از سوی اعضای خانواده برای حرفهاش تشویق میشد. او مدتی را در آکادمی سلطنتی هنر لاهه تعلیم دید و چند سالی تحت تاثیر سبک این آکادمی نقاشی کرد. طبیعت بیجان از جمله سوژههای نقاشی این هنرمند بود.
هنرمند بعدی این فهرست یک نقاش امپرسیونیست است. از آنجایی که امپرسیونیستها اغلب در فضای باز نقاشی میکشیدند، علاوه بر منظرههای طبیعت، گلها نیز از جمله موضوعات نقاشیهای اغلب این هنرمندان بودند. تابلوی «رزها و یاسمن در گلدان» اثر «پیر آگوست رنوار» نمونهای از این آثار به شمار میرود.
منصفانه نیست که درباره به تصویر کشیدن گلها در تابلوهای نقاشی صحبت کنیم اما از «ونگوگ» نام نبریم. این نقاش هلندی مشهور، تابلوهای نقاشی بسیاری با موضوع گل خلق کرد که در این میان گل های آقتابگردان او مشهورتر شدند. اما شقایقها نیز سوژه نقاشیهای او بوده اند. «ونگوگ» در فاصله ۱۸۸۶ تا ۱۸۹۰ هفت تابلو نقاشی با موضوع شقایق خلق کرد.
انتهای پیام