به گزارش ایسنا، کتاب «پهلون اکبر» نیم نگاهی به زندگی و اوج بندگی نوجوان شهید دانشآموز اکبر چمنی دارد. این کتاب را محمد عباسی در ۴۰۸ صفحه به نگارش درآورده و انتشارات شهید کاظمی آن را به چاپ رسانده است. اکبر متولد ۱۳۴۴ صاحبنام در عرصه کشتی در چهار نوبت از سوی بسیج شهرستان شاهرود به مناطق عملیاتی اعزام شد و ۱۰ اردیبهشت ۶۱ در محاصره تانکهای عراقی بر اثر اصابت گلوله توپ به شهادت رسید.
اکبر اعتقاد داشت که شهادت، سعادتی بزرگ بوده و حد نهایی تکامل انسان است . همانطور که سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام در صحرای کربلا میفرماید:لا ادری الموت الا السعادت؛ من افتخار میکنم زیرا که شهید مقامی والا دارد. چون شهید کسی است که از روی خود آگاهی و خداآگاهی به لقای خدای خویش شتافته است و شهید چه فیض و سعادت بزرگی نصیبش خواهد شد. چون امامان معصوم ما همه از تبار شهیدان بودند و به شهادت افتخار میکردند همان طور که حضرت علی همیشه از خدا طلب شهادت را مینمود.»
در بخشی از کتاب پهلوان اکبر میخوانیم:« یک روز داشتیم با هم صحبت میکردیم که گفت: اگه آدم چهل روز گناه نکنه، به درجهای میرسه که انگار دیگه اون آدم خاکیه توی این دنیا نیست! انگار توی آسمونها پرواز میکنه! اگه تموم خونهش پر از پول و طلا و جواهر بشه، با شنهای کنار خیابون براش یکی میشه بعد یک هو پشیمان شد و حرفهایش را ادامه نداد؛ در عوض گفت: نمیدونم چرا این حرفها رو زدم؟! شاید چون تو مادرم هستی، گفتم و از خانه بیرون رفت. میگفت: روزی برسه که مردم، مؤمن و انقلابیبودن خودشون رو پنهان کنند و بُروز ندن!»
انتهای پیام