آرزوی «پهلوان اکبر»

به گزارش ایسنا، کتاب «پهلون اکبر» نیم نگاهی به زندگی و اوج بندگی نوجوان شهید دانش‌آموز اکبر چمنی دارد. این کتاب را محمد عباسی در ۴۰۸ صفحه به نگارش درآورده و انتشارات شهید کاظمی آن را به چاپ رسانده است. اکبر متولد ۱۳۴۴ صاحب‌نام در عرصه کشتی در چهار نوبت از سوی بسیج شهرستان شاهرود به مناطق عملیاتی اعزام شد و ۱۰ اردیبهشت ۶۱ در محاصره تانک‌های عراقی بر اثر اصابت گلوله توپ به شهادت رسید.

اکبر اعتقاد داشت که شهادت، سعادتی بزرگ بوده و حد نهایی تکامل انسان است . همانطور که سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام در صحرای کربلا می‌فرماید:لا ادری الموت الا السعادت؛ من افتخار می‌کنم زیرا که شهید مقامی والا دارد. چون شهید کسی است که از روی خود آگاهی و خداآگاهی به لقای خدای خویش شتافته است و شهید چه فیض و سعادت بزرگی نصیبش خواهد شد. چون امامان معصوم ما همه از تبار شهیدان بودند و به شهادت افتخار می‌کردند همان طور که حضرت علی همیشه از خدا طلب شهادت را می‌نمود.»

در بخشی از کتاب پهلوان اکبر می‌خوانیم:« یک روز داشتیم با هم صحبت می‌کردیم که گفت: اگه آدم چهل روز گناه نکنه، به درجه‌ای می‌رسه که انگار دیگه اون آدم خاکیه توی این دنیا نیست! انگار توی آسمون‌ها پرواز می‌کنه! اگه تموم خونه‌ش پر از پول و طلا و جواهر بشه، با شن‌های کنار خیابون براش یکی می‌شه بعد یک هو پشیمان شد و حرف‌هایش را ادامه نداد؛ در عوض گفت: نمی‌دونم چرا این حرف‌ها رو زدم؟! شاید چون تو مادرم هستی، گفتم و از خانه بیرون رفت. می‌گفت: روزی برسه که مردم، مؤمن و انقلابی‌بودن خودشون رو پنهان کنند و بُروز ندن!»

کتاب «ایران در تاریک خانه غرب» منتشر شد
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

دکمه بازگشت به بالا