اجرای ۱۲ هزار پروژه محرومیت زدایی بسیج در کشور/ ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سال جاری

سردار غلامرضا سلیمانی در گفت وگوی ویژه خبری شبکه باران، با اشاره به تشکیل بسیج در آذرماه سال ۵۸ با فرمان امام راحل، اظهار کرد: بسیج یک تشکیلات مردمی است.

وی افزود: دوران دفاع مقدس ایجاب کرد که فرزندان ملت به عنوان بسیجی داوطلب در میدان های نبرد حضور پیدا کنند لذا با ورود تفکر بسیجی به جبهه مکتب دفاعی انقلاب اسلامی شکل گرفت و توانستیم با این مکتب در کنار سایر نیروهای مسلح، ساختارهای بسیار سنگین و عظیمی که کشور ما را مورد تهاجم قرار داده و از پشتیبانی های بین المللی هم برخوردار بودند، به شکست بکشانیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با بیان اینکه ساختارهای رسمی کشور به تنهایی برای مقابله با تهاجم دشمنان کافی نبود، تصریح کرد: بعد از دوران دفاع مقدس نیز بسیج خودش را موظف به پاسخگویی به نیازهای انقلاب، نظام و ملت در دیگر عرصه ها دانست.

سلیمانی، جوانان، امید به آینده، روحیه جهادی و جهش پیشرفت در عرصه های علم و دانش، اخلاق و معنویت، اقتصاد، عدالن، عزت ملی، استقلال و آزادی و سبک زندگی ایرانی اسلامی را از جمله محورهای بیانیه گام دوم انقلاب دانست و عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب از همه مردم به ویژه جوانان نقش آفرینی در جهت اعتلای کشور و نظام را مطالبه کردند.

وی بسیج را بزرگترین تشکیلات مردمی دانست و خاطرنشان کرد: سازمان بسیج مستضعفین نخستین سند راهبردی خود را تحت عنوان «سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای بسیج» مبتنی بر بیانیه گام دوم تدوین و تقدیم مقام معظم رهبری کرد. این سند که در اسفندماه سال ۹۹ مورد تایید رهبر انقلاب قرار گرفت، مسیر حرکت بسیج را مشخص می کند.

رئیس سازمان بسیج، با بیان اینکه محرومیت باید از جامعه ما رخت بربندد، یادآور شد: بسیج پاره تن مردم است و هیچگاه مصالح ملت به ویژه محرومین و مستضعفین را فراموش نخواهد کرد. در این راستا، بسیج خودش را مکلف می داند در امتداد دستگاه های خدمت رسان در امر محرومیت زدایی کشور ایفای نقش کند و اجازه ندهد محرومیت ها ریشه بدواند.

وی از اجرای ۱۲ هزار پروژه محرومیت زدایی بسیج در سطح کشور خبر داد و اضافه کرد: ۱۵۰۰ پروژه مربوط به گیلان است و ۱۰۰۰ واحد مسکن محرومین را در این استن احداث کردیم.

شرط برگزاری کلاس‌های درس حضوری
هم اکنون بخوانید

سلیمانی، با اشاره به فعالیت ۴۲ هزار گروه جهادی، گفت: بیش از ۷۰۰ هزار نفر از جوانان در قالب این گروه های جهادی در صحنه های مختلف امدادی و آبادانی و خدمت رسانی به کمک محرومین می شتابند و این گروه ها روز به روز در حال گسترش هستند.

رئیس سازمان بسیج، با اشاره به تعبیر رهبر انقلاب، تحقق اقتصاد مقاومتی را نیازمند پیاده سازی نرم افزارهای مردم سالاری دینی دانست و افزود: اگر مردم وارد صحنه اقتصاد کشور شوند، اقتصاد مردم سالار خواهیم داشت لذا بسیج به عنوان یک تشکیلات مردمی و با استفاده از تجربیات گرانسنگ خود در حوزه رفع مسائل و مشکلات، تسهیلگر و بسترساز نقش آفرینی مردم خواهد بود.

وی افزایش بهره وری در محصول راهبردی برنج در قالب طرح «همگام با کشاورز» را از جمله اقدامات اقتصادی بسیج در استان گیلان دانست و اظهار کرد: در حال حاضر حجم قابل توجهی از مزارع برنج گیلان را با هدف پر کردن خلاء عملکرد و بالا بردن بهره وری در سطح تحت پوشش این طرح قرار دادیم و می توانیم شاهد رشد چشمگیری در ارقام مختلف برنج و سایر محصولات کشاورزی همچون درخت صنوبر باشیم.

سلیمانی، با اشاره به اجرای طرح «صنعت یار» بسیج، عنوان کرد: بسیج برای حل مشکلات واحدهای صنعتی کلینیک صنعت دارد و ۴۰۰ واحد صنعتی متوسط و کوچک را در گیلان برای عارضه یابی شناسایی کردیم. در راستای این طرح، وضعیت واحدهای صنعتی پایش، دسته بندی و اولویت بندی می شود و متناسب با مشکلات مالی و قانونی و بازاریابی و تکمیل زنجیره تولید و با کمک اساتید دانشگاه و شرکت های دانش بنیان اقدام به ارائه راهکار و رفع موانع می کنیم.

رئیس سازمان بسیج، با اشاره به ظرفیت های بالای استان گیلان در بخش های جغرافیایی، مرزی، دریای، میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری، صنایع غذایی و…، متذکر شد: بسیج با ارائه آموزش های مهارتی و تشکیل صندوق های قرض الحسنه مردم یار و اشتغالزا، اقدام به ارتقای اقتصاد خانوارهای شهری و روستایی کرده است. فقط در استان گیلان ۱۱۰۰ صندوق قرض الحسنه راه اندازی شده که قابلیت تبدیل شدن به تعاونی را دارند.

وی با بیان اینکه سازمان بسیج مستضعفین ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سال جاری را هدفگذاری کرده است، ادامه داد: ظرفیت فعال سازی زنجیره های تولید و برندسازی و تجاری سازی محصولات تولید شده در بسیج وجود دارد لذا از جوانان می خواهیم وارد صحنه تولید شوند و از تسهیلات بسیج استفاده کنند.

حضور رئیس اورژانس تهران در راهپیمایی روز قدس
هم اکنون بخوانید

سلیمانی، از راه اندازی مراکز رشد و علم و فناوری بسیج در همه شهرستان ها خبر داد و تصریح کرد: این مراکز با شناسایی و پشتیبانی از ایده های نو و خلاقانه زمینه تجاری سازی محصولات را فراهم می کنند. در سال جاری اعتماد نو به نقل از برنامه حمایت از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان را داریم.

رئیس سازمان بسیج، با اشاره به تلاش های نیروهای بسیجی از نخستین روزهای شیوع بیماری کرونا در کشور، خاطرنشان کرد: بسیج با تکیه بر توان مردمی خود اقدام به گندزدایی محیط و تولید محصولات بهداشتی مورد نیاز از جمله ماسک به عنوان ابزار مناسب پیشگیری از کرونا کرد و در حال حاضر روزانه ۲۰ میلیون ماسک تولید می کنیم و قابلیت صادرات داریم.

وی تمرکز طرح «شهید سلیمانی» را قطع زنجیره انتقال ویروس دانست و گفت: در قالب طرح شهید سلیمانی و با همکاری وزارت بهداشت به مدت ۴۰ روز توانستیم در آبان ماه آمارهای کرونایی را کاهش دهیم، اما متاسفانه کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در عید امسال موجب شروع موج چهارم کرونا در کشور شده است.

سلیمانی، از توزیع بسته های معیشتی ویژه ماه رمضان خبر داد و خاطرنشان کرد: بسیج به صورت مویرگی در همه جا حضور دارد و پایگاه های مقاومت بسیج در مساجد اقدام به صیانت و ترویج فرهنگ و ارزش های انقلاب می کنند تا جامعه از گزند دشمنان حفظ شود. در این راستا اقدام به تولید فیلم سینمایی، مستند و موشن گرافی، چاپ کتاب، برگزاری یادواره های شهدا و کارهای تربیتی و قرآنی در قالب شبکه صالحین کردیم. امروز بسیج بیش از ۵۰۰۰ مهد قرآنی و مدارس راهیان کوثر را در سطح کشور اداره می کند.

وی هدف از اعتماد نو به نقل از برنامه های فرهنگی بسیج را تولید قدرت نرم برای ملت ایران دانست و بیان کرد: با همکاری نهادهای مسئول به دنبال کاهش آسیب های اجتماعی در ۱۱۰۰ محله هستیم. همچنین در جهت آبادانی حاشیه شهرها و اعطای بیش از ۱۰ هزار جهیزیه به نوعروسان جهت ازدواج آسان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا