امروز

پنج شنبه, ۶ مهر , ۱۴۰۲

  ساعت

۰۵:۲۹ قبل از ظهر

سایز متن   /


به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، اردوغان گفت: “ما درخواستی از عربستان در مورد هواپیماهای بدون سرنشین مسلح دریافت کرده ایم.” این نخستین باری است که ترکیه رسما از درخواست عربستان برای خرید پهپاد خبر می دهد. روابط[…]


به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، اردوغان گفت: “ما درخواستی از عربستان در مورد هواپیماهای بدون سرنشین مسلح دریافت کرده ایم.”

این نخستین باری است که ترکیه رسما از درخواست عربستان برای خرید پهپاد خبر می دهد.

روابط ترکیه و عربستان سعودی سال هاست به دلیل مسائل سیاسی به ویژه پس از کشته شدن جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی تیره شده است.

آژانس “بلومبرگ” به نقل از منابع آگاه گزارش داده است: عربستان و امارات اقدامات اولیه را برای بهبود روابط با ترکیه آغاز کرده اند.

بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم، عربستان سعودی در بین کشورهای وارد کننده سلاح در بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ در صدر فهرست کشورهای وارد کننده سلاح قرار دارد.

رئیس جمهور ترکیه در مورد تماس های دیپلماتیک با قاهره نیز گفت: “من معتقدم ملت مصر با ما اختلاف نظر ندارد و نمی تواند داشته باشد.”

اردوغان در مورد تحولات در شرق مدیترانه نیز تأکید کرد که هیچ تغییری در موضع قاطع ترکیه در این زمینه وجود ندارد و هیچ امتیازی نمی دهد و این اظهارات را همزمان با آغاز مانورهای عربستان و یونان در مدیترانه بیان کرد.

انتهای پیام

image_printنسخه چاپی
اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کنکور ۱۴۰۲
حال و هوای خرید کریسمس در تهران

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی