۶۵ فعال رسانه‌ای در ۲۰۲۰ کشته شدند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این گروه امروز (جمعه) با انتشار جزئیات مربوط به گزارش سالانه کشتار اصحاب رسانه اعلام کرد، این میزان ۱۷ تا بیش از ۲۰۱۹ است و مجموع تلفات نیز در همان سطح سال‌های ۱۹۹۰.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه نگاران همچنین گفت، این کشتارها در ۱۶ کشور انجام شده و شامل حملات هدفمند، حملات با استفاده از بمب گذاری‌ها و تیراندازی‌ها می‌شود.

در مجموع ۲۶۸۰ روزنامه نگار از زمان آغاز به کار این فدراسیون کشته شده‌اند.

آنتونی بلانگر، دبیرکل فدراسیون بین‌المللی روزنامه نگاری گفت: کارتل‌های مواد مخدر در مکزیک، افراط گرایان در پاکستان، افغانستان و سومالی به همراه تندروها در هند و فیلیپین حملاتی را علیه روزنامه نگاران انجام می‌دهند.

برای چهارمین بار در پنج سال، مکزیک در راس فهرست کشورهایی است که بیشترین پایگاه خبریان در آن کشته شدند، یعنی ۱۴ تن. پس از آن افغانستان با ۱۰ کشته، پاکستان با ۹ کشته، هند با هشت کشته، فیلیپین و سوریه هر کدام با چهار کشته و نیجریه و یمن هر کدام با سه کشته قرار دارند.

پایگاه خبریانی هم در عراق، سومالی، بنگلادش، کامرون، هندوراس، پاراگوئه، روسیه و سوئد کشته شدند.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه نگاران همچنین گزارش داد، علاوه بر پایگاه خبریان کشته شده، دست کم ۲۲۹ روزنامه نگار هم در سراسر جهان تا مارس ۲۰۲۱ بابت کارشان زندانی شده‌اند. ترکیه بزرگترین زندانی کننده پایگاه خبریان در جهان است و دست کم ۶۷ اصحاب رسانه در این کشور در حبس هستند.

بعد از ترکیه، چین با ۲۳ تن، مصر با ۲ تن، اریتره با ۱۶ تن و عربستان با ۱۴ تن قرار دارند.

دستگیری فرد مظنون به بمب‌گذاری در لیون فرانسه
هم اکنون بخوانید

دبیرکل فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران همچنین گفت: هیچ کشور دموکراتیکی نمی‌تواند پیام رسان‌های آزادی بیان را به حبس بیندازد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا