تولید خودروی برقی با برند هواوی

به گزارش ایسنا، دو منبع آگاه به رویترز اظهار کردند: شرکت هواوی تکنولوژی که بزرگترین سازنده تجهیزات مخابراتی جهان است، سرگرم مذاکره با شرکت دولتی چانگان اتومبیل و سایر خودروسازان برای استفاده از کارخانه‌های خودروسازی آنها به منظور تولید خودروهای برقی خود است.

یکی از این دو منبع آگاه و یک فرد دیگر آگاه از این مذاکرات اظهار کرد: هواوی همچنین سرگرم مذاکره با شرکت “بلوپارک نیو انرژی تکنولوژی” گروه بایک به منظور تولید خودروهای برقی خود است.

این اعتماد نو به نقل از برنامه از تغییر بزرگ در روند فعالیت هواوی پس از دو سال تحریمهای آمریکا حکایت دارد که دسترسی این شرکت چینی به زنجیره تامین کلیدی را قطع کرده و وادارش کرد بخشی از کسب و کار تلفن هوشمند خود را برای زنده نگهداشتن برندهایش بفروشد. هواوی از سوی دولت ترامپ با استناد بر نگرانیهای امنیت ملی، در لیست سیاه تجاری قرار گرفته است. بسیاری از مدیران صنعت احتمال اندکی می‌بینند که محدودیت‌ها برای فروش میلیاردها دلار فناوری و تراشه های آمریکایی به این شرکت چینی توسط دولت بایدن برداشته شود.

سخنگوی هواوی اعتماد نو به نقل از برنامه این شرکت برای طراحی و تولید خودروهایی با برند هواوی را تکذیب کرد و گفت: هواوی تولید کننده خودرو نیست با این حال از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات قصد دارد فراهم کننده قطعات جدید و خودروی دیجیتالی محور باشد و تولیدکنندگان تجهیزات اصلی را برای ساخت خودروهای بهتر یاری کند.

 یکی از این سه منبع آگاه اظهار کرد: هواوی به صورت داخلی طراحی خودروهای برقی را آغاز کرده و با تولیدکنندگان چینی برای عرضه خودروی خود در سال جاری به مذاکره پرداخته است.

سید ناصرالدین صفویه به خیل شهدا پیوست
هم اکنون بخوانید

به گفته یکی از این منابع آگاه، ریچارد یو مدیر گروه کسب و کار مصرف‌کننده هواوی که این شرکت را برای تبدیل شدن به یکی از بزرگترین سازندگان تلفن هوشمند جهان هدایت کرد، تمرکز خود را به روی خودروهای برقی خواهد گذاشت.

شرکت چانگان که با فورد موتور خودرو تولید می‌کند در این باره اظهارنظر نکرد. بلوپارک بایک هم حاضر به اظهار نظر در این باره نشد. در پی گزارش رویترز درباره این مذاکرات، ارزش سهام شرکت چونگ کینگ چانگان اتومبیل هشت درصد صعود کرد. ارزش سهام بلوپارک ۱۰ درصد صعود کرد که حداکثر سقف صعود روزانه بود.

شرکت‌های فناوری چینی تمرکز بر خودروهای برقی در چین که بزرگترین بازار جهان برای چنین خودروهایی است را افزایش داده‌اند. به خصوص که پکن در حال ترویج گسترش استفاده از خودروهای پاک به ‌منظور راهی برای کاهش آلایندگی شدید هواست.

انتظار می رود فروش خودروهای انرژی جدید از جمله خودروهای برقی و همچنین خودروهای پلاگین هیبریدی و هیدروژنی تا سال ۲۰۲۵ حدود ۲۰ درصد از کل فروش سالانه خودرو در چین را تشکیل دهند. پیش بینی شده است فروش خودروهای انرژی جدید در چین به ۱.۸ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با که ۱.۳ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۰ رشد کند.

 هواوی با اعتماد نو به نقل از برنامه تولید خودرویی تحت برند خود، به شرکت‌های فناوری آسیایی نظیر بایدو و فاکسکان ملحق می‌شود که تصمیمات مشابهی را در ماه‌های گذشته اعلام کرده‌اند. شرکت‌های آمازون و آلفابت در آمریکا هم در حال طراحی فناوری مربوط به خودرو یا سرمایه گذاری در استارتاپهای خودروی هوشمند هستند.

شرکت های پرداخت را باید از منظر سود آوری رتبه بندی کنیم نه تعداد تراکنش/در بولتن شاپرک ادبیات بانک و شرکت های پرداخت را یکسان کنیم
هم اکنون بخوانید

 هواوی سالهاست سرگرم طراحی فناوری‌هایی برای خودروهای برقی بوده که شامل سیستم‌های نرم‌افزاری داخل خودرو، حسگرهای خودروها و سخت افزار ارتباطات ۵G هستند.

این شرکت همچنین پیمانهای همکاری با خودروسازانی نظیر دایملر، جنرال موتورز و سایک موتور برای طراحی مشترک فناوری‌های خودروی هوشمند منعقد کرده است و استخدام مهندسان برای فناوری‌های مربوط به خودرو را از سال ۲۰۱۸ تسریع کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، هواوی همچنین هفته گذشته حداقل چهار پتنت مربوط به خودروی برقی را دریافت کرد که شامل متدهایی برای شارژ بین خودروهای برقی و چک سلامت ‌باطری است.

 تلاش جدی برای ورود به بازار خودروی برقی جدا از شرکت خودروی هوشمند است که هواوی مشترکا به همراه چانگان و شرکت باتری خودروی برقی CATL در نوامبر تاسیس کرده است.

 انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا