![](/wp-content/uploads/2021/12/arm.jpg)
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این نامه آمده است: شورای امنیت سازمان ملل باید در واکنش به کودتای نظامی میانمار و برای جلوگیری از خونتای این کشور از ارتکاب بدرفتاریهای بیشتر، فورا یک تحریم تسلیحاتی جهانی را علیه میانمار اعمال کند.
در ادامه این نامه آمده است: دولتهایی که اجازه میدهند تسلیحات به میانمار منتقل شوند از جمله چین، هند، کره شمالی، فیلیپین، روسیه، اوکراین و تلآویو باید فورا تامین تسلیحات، مهمات و تجهیزات مربوطه را متوقف کنند.
سه کشور از دولتهای نام برده شده در حال حاضر عضو شورای امنیت هستند: چین و روسیه که اعضای دائم شورای امنیت هستند و هر دو از حق وتو برخوردارند و هند هم عضو غیردائم شورای امنیت محسوب میشود.
“کنث روث”، مدیر دیدهبان حقوق بشر گفت: با توجه به قساوتهای گسترده علیه مسلمانان روهینجا، دههها جنایت جنگی و سرنگونی دولت منتخب، کمترین کاری که شورای امنیت سازمان ملل میتواند انجام دهد این است که یک تحریم تسلیحاتی جهانی علیه میانمار اعمال کند.
امضاکنندگان این نامه گفتند: شورای امنیت باید همچنین تحریمهای هدفمند، ممنوعیت سفر جهانی و مصادره اموال را علیه رهبری خونتا و نهادهایی که ارتش مالک آنهاست، اعمال کند.
انتهای پیام