به گزارش ایسنا، مدارس از جمله اولین مراکزی بودند که از اوایل اسفندماه و در پی شیوع کرونا تعطیل شدند؛ وزارت آموزش و پرورش از همان ابتدا آموزشهای تلویزیونی را در دستورکار قرار داد و بعد از چندی در ۲۱ فروردین ماه سال جاری موفق به راهاندازی پیامرسانی داخلی موسوم به «شاد» (شبکه اجتماعی دانشآموز) شد که استفاده از آن در سال تحصیلی جاری نیز به عنوان راهبرد اصلی آموزش و پرورش در دوران آموزشهای غیرحضوری مدنظر است.
محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- امروز در اینستاگرام خود، آمار شبکه شاد را در قالب تصویر منتشر کرده و نوشت: در شبکه شاد اقدام مهمی برای آموزش مجازی انجام شد. همه دست به دست هم دادند تا آموزش تعطیل نشود و رکوردها در این زمینه قابل توجه است.
مطابق این آمار، کل پیامهای ارسالشده در این شبکه تاکنون، بیش از ۲۴ میلیارد و ۹۴۶ میلیون و بیشینه پهنای باند آن، ۴۰۳ گیگابیتبرثانیه است، همچنین بیش از ۹ میلیارد و ۲۳۹ میلیون فایل در این شبکه ارسال شده است. همچنین تعداد دانشآموزانی که در این مدت در شبکه شاد حضور داشتند، بیش از ۱۲ میلیون و ۷۳۷ هزار، تعداد معلمان بیش از ۷۲۷ هزار و تعداد مدیران بیش از ۱۱۵ هزار بوده است.
این در حالی است که طبق آمارهای اعلامشده تا آذرماه سال جاری، ۱۱۰ هزار و ۹۷۹ مدیر، ۱۲ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۱۹۳ دانش آموز و ۷۰۶ هزار و ۳۴۲ معلم عضو شبکه شاد شده بودند و طبق آمار استخراجشده در آن زمان همچنین اعلام شد میزان استفاده از شبکه شاد در گوگل فایربیس، تعداد کاربران یکتای فعال در ۲۸ روز منتهی به ۷ آذر، ۱۸ میلیون نفر، تعداد کاربران یکتای فعال در هفت روز منتهی به ۷ آذر نیز ۱۳ میلیون نفر و تعداد کاربران یکتای فعال در ۶ آذرماه نیز ۹.۶ میلیون نفر بوده است.
با وجود این، گزارشها و اخبار شنیدهشده از دانشآموزان حاکی از آن است که شبکه شاد همچنان با کاستیهایی همراه است، البته آذری جهرمی پیش از این درباره مشکلات شاد و ارسال نشدن فایلها گفته بود که اگرچه شاد رایگان است، اما اینکه فایلی ارسال نمیشود، به کندی شبکه شاد برمیگردد که برای رفع این مشکل، سرورهای جدید و هاردهای پرسرعت به این شبکه اضافه شده است.
انتهای پیام