فروشگاه مجازی اسباب‌بازی کلید خورد

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، تارنمای اینترنتی جشنواره ملی اسباب‌بازی به نشانی irantoyfestival.ir با حضور مسوولان جشنواره و کودکان و نوجوانان رونمایی و برای عموم مردم قابل دسترسی شد.

بنا بر اعلام، در بخش فروش این جشنواره بیش از ۱۲۵۰ اسباب‌بازی و سرگرمی‌ از ۱۴۰ تولیدکننده داخلی با توجه به شرایط سنی و موضوع‌های مختلف ارائه شده است.

کارشناسان حوزه اسباب‌بازی‌ها نیز به صورت رایگان به مراجعه‌کنندگان برای انتخاب و خرید بهتر مشاوره می‌دهند.

بر همین اساس شماره‌ تماس‌ ۰۲۱۹۱۰۷۰۵۶۷ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌های مخاطبان در نظرگرفته شده است و هم‌زمان هفت نفر می‌توانند با کارشناسان ارتباط تلفنی داشته باشند.

در عین حال در صورت لزوم علاقه‌مندان از طریق شبکه‌های اجتماعی واتس‌اپ با شماره‌های ۰۹۹۲۷۶۱۳۱۲۸، ۰۹۹۳۲۱۱۵۰۶۵ و ۰۹۹۳۲۱۱۵۰۸۷، اینستاگرام به نشانی instagram.com/hooyo.ir و کانال تلگرامی t.me/hooyo_admin نیز می‌توانند با دست‌اندرکاران این جشنواره در ارتباط باشند.

ششمین جشنواره ملی «اسباب‌بازی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۸ بهمن تا ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ به صورت مجازی در تارنمای irantoyfestival.ir  برگزار می‌شود.

انتهای پیام

تهدید همچنان بالای سر محوطه هشت‌هزارساله
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا