ساخت دستگاهی برای تشخیص دقیق‌تر سرطان

به گزارش ایسنا، رامین محمدی زند، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: دستگاه رنگ کننده اسلاید و پردازنده بافت از محصولات دانش‌بنیان این شرکت است که برای تشخیص نوع و ویژگی‌های سرطان، بافت مورد نظر باید مورد پردازش قرار گیرد که این امر از طریق رنگ‌آمیزی افتراقی انجام می‌گیرد و این دستگاه این خدمت را به محققان این حوزه ارائه خواهد کرد.

وی ادامه داد: این عمل باعث می‌شود تا ارگان‌های مختلف، قابل تشخیص باشند. در واقع این دستگاه امکان پردازش، رنگ‌آمیزی و مطالعه بافت مورد بررسی را محقق می‌کند و به کادر درمان کمک می‌کند تا تشخیص دقیق‌تری از ویژگی بیماری داشته باشد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه از این دستگاه همچنین در حوزه‌هایی مانند گیاه‌شناسی یا دامپزشکی و یا صنایع غذایی نیز می‌توان استفاده کرد، یادآور شد: این محصول بین یک سوم تا یک پنجم از نمونه مشابه خارجی ارزان‌تر است. محصولات مشابه خارجی با کارایی‌های متفاوتی عرضه می‌شود، به همین خاطر قیمت آنها نیز متغیر است. این شرکت در صورت وجود بسترهای مناسب، توان تامین کل نیاز کشور را دارد.

محمدی زند با اشاره به فرایند تحقیق و توسعه منتج به ساخت این دستگاه، بیان کرد: در کشور  چهار هزار مرکز وجود دارد که می‌توانند مشتری این دستگاه باشند، از این میان چیزی در حدود ۲۵۰۰ مرکز اصلاً دستگاهی در اختیار ندارند و کارها را به صورت دستی انجام می‌دهند و ۱۵۰۰ مرکز نیز از تجهیزاتی با فناوری قدیمی استفاده می‌کنند. در صورت مقابله با قاچاق این تجهیزات به داخل کشور و ممنوعیت واردات کالای مشابه خارجی، بی‌شک این شرکت خواهد توانست تا نیاز کشور را به صورت کامل برطرف کند.

راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار در همه استان‌ها
هم اکنون بخوانید

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، به گفته وی، این دستگاه حجم مواد مصرفی را تا ۷ برابر کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا