سیدحسن موسوی چلک در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه با ورود به فصل زمستان و یا تابستان همیشه افرادی در تلاش این هستند که از بیخانمانها مراقبت کنند تا این افراد به دلیل سرما و یا گرما فوت نکنند، میگوید: اگر شهرداری و برخی از سمن ها نبودند شاید وضعیت اسفباری داشتیم.
وی ادامه میدهد: اما در عین حال که به بیخانمانها توجه میشود، نباید فراموش کنیم که مددکارانی هم هستند که به این افراد خدمات میدهند و خطراتی آنها را تهدید میکند و آنها نیازمند امنیت شغلی هستند. امنیت شغلی ارائهکنندگان خدمات به کارتنخوابها و بیخانمانها هم در اورژانس اجتماعی بهزیستی و هم در فوریتهای اجتماعی شهرداری موضوع سادهای نیست و نباید به راحتی از کنار این موضوع گذر کنیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران میافزاید: اگر گزارشاتی از فعالیت اورژانس اجتماعی، ناجا، شهرداری و… ارائه میدهیم، باید به این موضوع توجه کنیم که چه کسانی این عملکرد را ایجاد کردند؟
موسوی چلک با بیان اینکه اکثر مددکاران اجتماعی با سازمان خود قرارداد ندارند و یا به صورت پیمانکاری یا خریدخدمت هستند، اظهار میکند: امنیت شغلی موضوعی جدی برای مددکاران اجتماعی است و به نظر افراد با سابقه در این کار، نیازمند به امنیت شغلی هستند و حتی موضوع سختی کار آنها نیز مهم است.
وی یادآور میشود: سختی کار و امنیت شغلی موضوع مهمی است که به نظر بی توجهی سازمان اداری استخدامی در مجموعه دستگاههای دولتی مرتبط مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و سازمانهای استخدامی در قبال امنیت شغلی این افراد قابل گذشت نیست. مددکاران افرادی هستند که خط مقدم ارائه خدمات هستند و بیشترین سختی کار و خطرات را تحمل میکنند اما به دلیل اینکه خرید خدمت هستند در بسیاری از موارد مشمول پاداشها و اضافه کار نمیشوند.
انتهای پیام