آمادگی تأمین اجتماعی برای افزایش تعهدات دارویی و تجهیزات پزشکی

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی سالاری در جلسه مشترک با مدیران سازمان بیمه سلامت، سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و سازمان نظام پزشکی که به منظور افزایش هماهنگی در زمینه سامانه نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های کاغذی برگزار شد، اظهار کرد: در صورت استفاده پزشکان از سامانه نسخه الکترونیک و در قالب نظام ارجاع امکان پذیرش تعهدات بیشتری از سوی سازمان تأمین اجتماعی فراهم می‌شود.

سالاری استقرار سامانه نسخه الکترونیک را زمینه ساز ایجاد تحولات اساسی در خدمات درمانی ارزیابی کرد و گفت: در شهرهایی که فاقد مرکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی هستند فرانشیز بستری بیماران تحت پوشش تأمین اجتماعی در مراکز درمانی طرف قرارداد صفر می‌شود و خدمات بستری بیماران به صورت رایگان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین در تمامی شهرها بیمه شدگان بالای ۶۵ سال در تمامی مراکز طرف قرارداد خدمات بستری را به صورت رایگان و فرانشیز صفر دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش تعهدات این سازمان در حوزه وسایل کمک پزشکی در بیمارستان‌های دولتی را از دیگر اقدامات قابل توجه برشمرد و گفت: تاکنون هزینه وسایل کمک پزشکی در بیمارستان‌ها به صورت مقطوع پرداخت می‌شد اما به منظور ارتقاء خدمات و کاهش هزینه بیماران تحت پوشش، پرداخت هزینه کامل این تجهیزات دردستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد.

سالاری تأکید کرد: توجه به دغدغه‌های پزشکان و تمامی اجزای نظام سلامت کشور در پیشبرد طرح نسخه الکترونیک به طور جدی مورد توجه قرار دارد و هدف نهایی ما بهبود و ارتقاء خدمات درمانی به مردم است.

وی افزود: از ابتدای اجرای طرح نسخه الکترونیک اعتماد نو به نقل از برنامه اصولی سازمان تأمین اجتماعی ایجاد مشوق‌های موثر برای پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد به منظور استفاده از سامانه بوده است و در مراحل بعد نیز همین رویه تداوم خواهد داشت و امیدواریم با افزایش خدمات قابل ارائه از طریق سامانه نسخه الکترونیک شاهد افزایش استفاده از سامانه و حذف دفترچه‌های کاغذی باشیم.

اظهارنظر سرپرست دادسرای جنایی درباره مرگ «یلدا آقافضلی»
هم اکنون بخوانید

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به هماهنگی و تلاش مشترک سازمان‌های بیمه‌گر، سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت استقرار کامل سامانه نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های کاغذی در مراحل نهایی قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال شاهد تحقق اهداف تعیین شده و بهره‌برداری کامل از سامانه نسخه الکترونیک باشیم.

دکتر محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت نیز در این جلسه گفت: استقرار نسخه الکترونیک و نظام ارجاع از مسائل بسیار مهم است و این اعتماد نو به نقل از برنامه را از مسیر صحیح و به صورت مرحله‌ای و هدفمند اجرا می‌کنیم.

وی افزود: اجرای این اعتماد نو به نقل از برنامه موجب کاهش هزینه‌های القایی می‌شود و با تکمیل سامانه نسخه الکترونیک امکان تحول جدی در ارائه خدمات درمانی به عموم مردم فراهم می‌شود.

امیر نوروزی مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح نیز در این جلسه گفت: ما با کلیت طرح نسخه الکترونیک و نظام ارجاع موافقیم و با سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت برای استقرار و موفقیت این اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها همکاری داریم.

وی افزود: هماهنگی و کسب مجوزهای لازم از سلسله مراتب فرماندگی نیروهای مسلح برای اجرای این اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها در سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح انجام می‌شود و ما در کنار سایر اجزای نظام سلامت برای اجرای این اعتماد نو به نقل از برنامه تلاش می‌کنیم.

دکتر محمد جهانگیری، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی نیز در این جلسه گفت: اجرای اعتماد نو به نقل از برنامه‌های نسخه الکترونیک و نظام ارجاع مستلزم همراهی و همکاری جامعه پزشکی است و باید شرایط و اقتضائات کاری پزشکان در هرنوع اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی به دقت مورد توجه قرار گیرد.

وضعیت سلامت ۲۱ تزریق کننده واکسن ایرانی کرونا / زمان اتمام فاز اول آزمایش انسانی
هم اکنون بخوانید

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، وی افزود: اجرای دقیق و زمان‌بندی شده طرح و اطلاع رسانی و جلب رضایت پزشکان در اجرای این اعتماد نو به نقل از برنامه قطعا مورد توجه خواهد بود و در تمامی مراحل راهکارهای جایگزین نیز وجود خواهد داشت تا خدمت رسانی پزشکان به بیماران بدون هیچگونه اختلالی تداوم یابد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا