محسن غلامی در گفت وگو با پایگاه خبری ایسنا با اشاره به اهمیت دسترسی شهرکهای صنعتی به منابع آب و برق پایدار بیان کرد: اتصال به ذخایر سدها و پساب شهری، ضمن کاهش استحصال آب از چاهها و ذخایر زیرزمینی، موجب ارتقای امنیت سرمایه گذاری و تثبیت اشتغال در شهرکهای صنعتی میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی تهران، همچنین تلاش برای تامین برق پایدار واحدهای صنعتی را در راستای رعایت اصول پدافند غیرعامل توصیف کرد و افزود: برای احقاق این امر، در کنار احداث پستهای برق، طرحهای نیروگاهی مقیاس کوچک و سیستمهای برق خورشیدی نیز داخل شهرکهای صنعتی انجام میشود.
غلامی، پروژههای اجرا شده و تفاهم نامههای منعقده برای تامین آب و برق صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی تهران در ۲ سال گذشته را بی نظیر خواند و گفت: برای اجرای این پروژهها ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع داخلی و بودجه عمومی تخصیص یافته و با بهره برداری از آنها، ظرفیت آب و برق شهرکها ۱۰۰ درصد افزایش مییابد.
وی با اعلام آغاز بهره برداری از پروژه انتقال آب سد ماملو به شهرکهای صنعتی جنوب شرق تهران، این پروژه را با ظرفیت دبی ۵ میلیون متر مکعب در سال، بزرگترین پروژه آبرسانی شهرکهای صنعتی در کل کشور دانست و افزود: علاوه بر این، طرح آبرسانی از کانال محمدیه به شهرکهای صنعتی جنوب غرب با دبی ۱۰ میلیون مترمکعب در سال در حال اجرا است و پروژه انتقال آب سد نمرود به شهرکهای صنعتی شرق با دبی ۲ میلیون مترمکعب در سال نیز در مرحله طراحی قرار دارد.
معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی تهران در تشریح فعالیتها برای تامین برق واحدهای صنعتی نیز گفت: تاکنون ۴ پست برق در محدوده داخلی شهرکها احداث شده و طبق توافق با برق منطقهای تهران، احداث ۶ پست برق جدید با ظرفیت ۵۳۰ مگاوات نیز در دستورکار قرار دارد.
شرکت شهرکهای صنعتی تهران از سال ۱۳۶۹ آغاز به کار کرده و هم اکنون ۱۸ شهرک و ناحیه صنعتی را تحت پوشش دارد.
انتهای پیام