چهار نماینده کنگره از حزب جمهوریخواه در میان آشوبگران بودند

به گزارش ایسنا، نشریه نیویورک‌تایمز گزارش می‌دهد که «دریک اوانز»، نماینده مجلس نمایندگان از ویرجینیای غربی، ویدئویی از دقایق ورودش به کنگره به اشتراک گذاشته بوده که بعدا آن را حذف کرده است. تری لین ویوِر، نماینده ایالت تنسی، هم به نشریه «تنسیَن» گفت که می‌خواسته است در کارزار پیش از هجوم مردم به داخل کنگره، «در مرکز» آن باشد. او گفت: «تعداد چشمگیری وطن‌پرست آنجا بود.» خانم ویور بعدا در یک توییت تصویر اجتماع مردم در پای پلکان کنگره را به اشتراک گذاشت و نوشت: «روزی حماسی و تاریخی از اجتماع وطن‌پرستان از سراسر کشور در واشنگتن دی سی.»

آماندا چِیس، سناتور ایالت ویرجینیا، به‌رغم شواهد بسیار، بروز خشونت (در کنگره) را تکذیب و بعدا پلیس را به قتل یک زن کالیفرنیایی در داخل ساختمان کنگره متهم کرد. رسانه «هنریکو سیتیزِن» می‌گوید که خانم چِیس در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: «یک سرباز سابق ارتش که امروز بی‌رحمانه توسط پلیس در کنگره به قتل رسید.» او افزود: «این‌ها آشوبگر و غارتگر نیستند؛ این‌ها وطن‌پرستانی هستند که به کشورشان عشق می‌ورزند و نمی‌خواهند ببینند جمهوری بزرگ ما تبدیل به یک کشور سوسیالیستی می‌شود. من آنجا با مردم بودم؛ می‌دانم. روایت‌های جعلی رسانه‌ها را باور نکنید.»

جاستین هیل، نماینده ایالت میسوری، از حضور در مراسم تحلیف خود در این ایالت خودداری کرد تا در اجتماع واشنگتن شرکت کند. نشریه «سن لوئی دیسپَچ» از  هیل نقل کرده است که او تا پای ساختمان کنگره پیاده‌روی کرده اما داخل آن نشده است.

سناتور داگ ماستریانو از ایالت پنسیلوانیا، اعزام یک اتوبوس حامل مردم به واشنگتن دی‌سی را سازماندهی کرد اما به گزارش نشریه «هیل» در یک ویدئو خاطرنشان کرده که در درگیری با پلیس شرکت نداشته است. به گزارش این نشریه، مت مَداک، نماینده میشیگان هم در این اجتماع حضور داشته است.

تاکید رئیس مجمع عمومی سازمان ملل بر لزوم تشکیل کشور فلسطین
هم اکنون بخوانید

در گرماگرم همه این‌ موارد، پلیس فدرال (اف بی آی) و پلیس ناحیه واشنگتن در حال انتشار تصاویر اشخاصی هستند که به خاطر هجوم خشونت‌بار به داخل کنگره، تحت پیگرد قانونی قرار دارند. به دنبال برخوردهای خشن میان پلیس و هواداران آقای ترامپ  که به داخل ساختمان کنگره هجوم بردند و اعضای کنگره را مجبور به تخلیه ساختمان و پناه بردن به مکان‌های مخفی کردند، پلیس تاکنون ۶۸ نفر را بازداشت کرده و در پی دستگیری ۳۶ نفر دیگر است.

دنی کولسون، معاون سابق اف بی آی ضمن اشاره به این که عاملان آشوب، مسئول (رویدادهای پس از آن) هستند، به شبکه فاکس نیوز گفت: «این واقعه خودجوش نبود. کسانی آن جا بودند که برای این هدف آمده بودند، آن را دامن زدند و این هرج‌ومرج وحشتناک را به وجود آوردند.»

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا