به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات وزارت بهداشت تشکیلات حکومت خودگردان فلسطین امیدوارند که این محمولهها در مرحله نخست برای واکسینه کردن ۲۰ درصد از حدود پنج میلیون ساکن کرانه باختری و نوار غزه کفایت کند.
دکتر یاسر بوزیه، یکی از مدیران وزارت بهداشت فلسطین، گفت واکسنها در چارچوب اعتماد نو به نقل از برنامه جهانی کوواکس برای فلسطینیها فرستاده خواهد شد و خرید آن از بودجه تشکیلات خودگردان و پولهای اهدایی خیرین میسر شده است.
روزنامه گاردین پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود که واکسن فایزر در کرانه باختری وجود دارد اما اسرائیل آن را تنها برای واکسینه کردن ساکنان یهودینشین به این مناطق فرستاده و فلسطینیان باید فعلا تماشا کنند و انتظار بکشند.
معلوم نیست واکسنی که مقامات فلسطینی قول رسیدن آن را اعلام کردند محصول کدام شرکت است اما آنها پیشتر گفتهاند که از امکانات نقل و انتقال و انبار کردن واکسن فایزر که برودت منفی ۷۰ درجه را میطلبد، برخوردار نیستند.
تل آویو گفته است که مسئول امور بهداشتی و جان فلسطینیان کرانه باختری و نوار غزه نیست اما بعد از واکسینه کردن مردم خود، آماده است مازاد واکسنها را به فلسطینیان بدهد. اسرائیل فعلا از واکسن فایزر برای مقابله با کرونا استفاده میکند.
آمار رسمی فلسطینیان حاکی است که در ۱۰ ماه اخیر ۴۰۰ تن از مردم غزه و بیش از هزار فلسطینی ساکن کرانه باختری قربانی بیماری کرونا شدهاند.
انتهای پیام