محسن رشیدی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به لزوم استفاده از گنجینه عظیم دفاع مقدس در جهت ارائه دستاوردهای آن به نسل جوان، اظهار کرد: پروژه باغ موزه دفاع مقدس لرستان یکیاز راههای این امر است که تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با اشاره به بازدید مسئولان کشوری و استانی در طی چند ماه اخیر از موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان، افزود: تکمیل این مکان فرهنگی منوت به عملی شدن قول مسئولان در تخصیص اعتبارات مورد نیاز است.
رشیدی با اشاره به نقش کتاب در ماندگاری حماسههای دفاع مقدس، بیان کرد: رزمندگان جبهه اسلام در طی هشت سال جنگ تحمیلی با از خود گذشتگی و ایثار خالق حماسههایی شدند که هرگونه کوتاهی در ثبت آنها چیزی جز پشیمانی و خُسران در پی ندارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان مسائل اعتباری را یکیاز مهمترین مشکلات در زمینه چاپ و نشرکتاب دانست و افزود: برای چاپ کتب با موضوع دفاع مقدس و مقاومت استان لرستان نیازمند یک عزم همگانی بوده و لازم و ضروری است که همه دانشگاهها، مراکزفرهنگی، ادارات، مردم، بهویژه خانوادههای معزز شهدا پای کار بیایند و نهایت همکاری و مشارکت را با ما داشته باشند.
وی با اشاره به نقش مؤثر رزمندگان لرستانی در دفاع مقدس، تصریح کرد: ما ۴۵ هزار رزمنده بسیجی داریم اگر از این تعداد ۱۰ هزار نفر خاطرات خود را مینوشتند تاکنون آمار زیادی کتاب با موضوع دفاع مقدس چاپ شده بود.
رشیدی با بیان اینکه هرگونه کوتاهی در ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان و خانوادههای آنها، چیزی جز پشیمانی در پی ندارد، عنوان کرد: تقریباً در سال گذشته ۱۵۰ هزار پدر و مادر شهید دار فانی را وداع گفتند که اگر خاطرات آنها از فرزندانشان و دوران دفاع مقدس ثبت میشد شاهد چاپ ۱۵۰ هزار کتاب در این حوزه بودیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان خاطرنشان کرد: نویسندگان و اهل قلم با نوشتن خاطرات رزمندگان و افرادی که از بضاعت مالی برخوردار هستند با تأمین اعتبار مورد نیاز چاپ کتاب، میتوانند گامی در راه زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت بردارند.
وی با اشاره به اینکه موضوعات بسیاری در حوزه دفاع مقدس است که نویسندگان میتوانند برای نوشتن کتاب از آنها استفاده کنند، افزود: همه دستگاههای فرهنگی با وحدت و همگرایی بیش از پیش باید در تولید کتابهای دفاع مقدس مشارکت داشته باشند.
انتهای پیام