واگذاری مدیریت ۲۳۰۰ هکتار از پارک‌های جنگلی شمال تهران به شهرداری‌ها

به گزارش ایسنا حسن شکری افزود: پارک‌ها واگذارشده شامل پارک‌های سوهانک، لتیان، یاس فاطمی، تلو و پارک‌های چهارگانه گلابدره، آبک، نیلوفر و کهف الشهداء می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات با بیان این مطلب به دیگر اقدامات جهشی سال جاری در قالب طرح ۹ در ۹۹ اشاره و اظهارکرد: با توجه به اهمیت حفظ عرصه‌های ملی، اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و دولتی به جد در دستور کار قرار دارد و از ۱۴۰ هزار هکتار عرصه‌های ملی شهرستان شمیرانات تاکنون ۸۰ هزار هکتار آن زیر پوشش طرح کاداستر و اطلاح هندسی قرار گرفته که برای ۳۰ هزار هکتار از این اراضی اسناد تک برگ صادر شده است و صدور اسناد تک برگ برای مابقی این اراضی در دست انجام است.

وی ارتقای پوشش حفاظتی را از دیگر اقدامات جهشی برشمرد و اظهارکرد: به منظور ارتقای ضریب حفاظتی و بازگشت اقتدار حفاظتی به عرصه‌های منابع طبیعی پهنه‌بندی عرصه‌های منابع طبیعی شهرستان شمیرانات به مناطق بحرانی و نیمه‌بحرانی در نظر گرفته شده است که این پهنه‌ها از لحاظ سطح عرصه، تعداد پلاک‌های ثبتی، شهر و روستاهای واقع در عرصه، میزان تصرفات سنوات گذشته، مرغوبیت و ارزش افزوده اراضی و وضعیت پوشش گیاهی به پنج منطقه تقسیم می‌شوند که حفاظت هر منطقه تحویل مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی خواهد شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات ادامه داد: مدیریت و بهره‌برداری مراتع از دیگر اقدامات ۹ گانه جهشی است که در دست انجام است که برای همین منظور به بهره‌برداران و صاحبان پروانه چرا اعلام شده تا هرچه سریعتر نسبت به تهیه طرح اقدام و بهره‌بردارانی که به عنوان مجریان طرح‌های مرتعداری فعالیت می‌کنند نسبت به روزرسانی و اعمال اصلاحات لازم اقدام کنند.

مصرف پلاستیک علاوه‌ بر نابودی تنوع زیستی، برای سلامتی انسان‌ها خطرناک است
هم اکنون بخوانید

شکری به توسعه دولت الکترونیک به عنوان اقدامی دیگر در قالب طرح ۹ در ۹۹ اشاره و اظهارکرد: به منظور تسریع در انجام امور و جلوگیری از هرگونه خطا و سوء استفاده احتمالی بسیاری از اقدامات منابع طبیعی شهرستان شمیرانات از قبیل ثبت نام همیار طبیعت، تمدید عوارض مربوط چرای دام و پاسخگویی به استعلامات به صورت الکترونیک در حال انجام است.

وی خاطر نشان کرد: در خصوص تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره‌گاه‌های جنگلی تاکنون ۷ منطقه ذخیره‌گاهی به مساحت ۱۶۰۰ هکتار واقع در مناطق رودک، حاجی آباد- اوشان، کلوگان، آبنیک، فشم، ایگل و گاوچال شناسایی شده و مابقی مراحل در حال انجام است و ذخیره گاه نارون به مساحت ۴۰ هکتار پیش از این در منطقه زایگان شناسایی و آگهی آن نیز منتشر شده است.

شکری تصریح کرد: توسعه و تقویت صندوق‌های منابع طبیعی موجب توان‌افزایی و ارتقای مشارکت بهره برداران و مجریان طرح‌های منابع طبیعی و آبخیزداری می‌شود که این اقدام نیز با استفاده از ظرفیت‌های قانونی در دستور کار قرار دارد.

وی به اخذ حقوق دولتی اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۹۶۰ میلیون ریال درخصوص خسارات وارده به عرصه‌های منابع طبیعی به واسطه اجرای طرح‌های عمومی و عمرانی همچنین تصرفات اراضی ملی اخذ شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران شکری اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری را به عنوان طرح محوری سال جاری ذکر و اظهار کرد: با توجه به سابقه سیل‌خیزی در سطح این شهرستان و به منظور کنترل سیلاب و فرسایش خاک، امسال هم عملیات آبخیزداری با اعتباری حدود ۴.۵ میلیارد تومان در حوزه‌های آبخیز سد لتیان و شمال تهران اجرایی خواهد شد.

وضعیت متفاوت کرونا در استان‌های جنوبی / پیش‌بینی تمهیدات ویژه برای کنکور
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا