به گزارش ایسنا، حدود ۱۲ سال از تولد بیتکوین، رمزارزی که هویت خالق آن، ساتوشی ناکاموتو هنوز مشخص نیست میگذرد. بیتکوین که پله ۱۸هزار دلار را هم رد کرده، محبوبیت بیشتری میان مردم پیدا کرده است. حتی در ایران افرادی که پیشتر اعتمادی به سرمایهگذاری بر روی این رمزارز غیرمتمرکز نداشتند، اخیرا با رشد حدودا ۱۹درصدی آن در یک ماه اخیر به خرید بیتکوین و معامله با آن تمایل پیدا کردهاند! همزمان با اینکه دولتهای مختلف از به رسمیت شناختن این رمزارز که بنا به نوع ساختارش نیازی به پشتوانه پول رسمی ندارد، در کشورشان خبر میدهند، فروشگاهها و مراکز بزرگ جهان هم بیتکوین را در ازای عرضه کالاهایشان میپذیرند، تا جایی که از مدتی پیش میتوان کتابهای الکترونیکی و حتی فیزیکی را از طریق بیتکوین خریداری کرد. اما چگونه؟
خرید کارت هدیه آمازون
خرید کتاب و کتاب الکترونیکی با بیتکوین خیلی ساده است. روش اصلی آن خریدن کارت هدیه آمازون با استفاده از بیتکوین از طریق «بیترفیل» (“Bitrefill”) – استارتآپی که به کاربران کمک میکند مبتنی بر تلفنهای همراه اعتباری پول رد و بدل کنند – است. در واقع «بیترفیل» به کاربران این امکان را میدهد که کارتهای هدیه آمازون را به روشی سریع، ایمن و مطمئن خریداری کنند.
پس از خرید کارت هدیه آمازون، باید به سایت این فروشگاه برویم، پینِ کارت خود را به دست آورده و کارت را برای خرید کتاب یا کتاب الکترونیکی در آمازون بارگذاری کنیم.
البته این تنها راه خرید کتاب با بیتکوین نیست.
فروشگاه “MIT Coop” و چند کتابفروشی دیگر
کتابفروشی “MIT Coop”، فروشگاهی زیر نظر موسسه فناوری ماساچوست(MIT) نیز در حال حاضر بیتکوین میپذیرد.
این درحالی است که افزایش علاقه به این رمزارز منجر شده تا دانشگاه MIT به هر دانشجو مبلغ ۱۰۰ دلار برای دریافت بیتکوین اختصاص دهد.
“MIT Coop” در حال حاضر به خودپرداز بیتکوین مجهز است. گفته میشود این فروشگاه از طریق همکاری با پردازنده پرداخت بیتکوین مستقر در جورجیا (BitPay)، بیتکوین را میپذیرد.
علاوه بر این، کتابفروشیهای “Acton”(واقع در میشیگان)، “Qual Albatroz”(کتابهایشان را به سراسر دنیا میفروشند و ارسال میکنند)، “Esquoia”(استارتآپی نوپا)، “Thinking Stuff”(کتابهای الکترونیکی و صوتی عرضه میکند)، “Harrowden Books of Finedon”(کتابفروشی سنتی در انگلستان)، “HörbuchHandlung Romeike”(واقع در آلمان و دارای فروش آنلاین)، “LindseySellsBooks.com”(دارای فروش آنلاین)، “Wight Books”(فروشگاه آنلاین کتاب) و… از جمله فروشگاههای دیگری هستند که بیتکوین میپذیرند.
هر چند فروشگاهها و کتابفروشیهای دیگری نیز در سراسر دنیا وجود دارند که این روزها بیتکوین و حتی دیگر رمزارزها را برای مبادلات خود به رسمیت شناختهاند اما هنوز نامشان در فهرست پذیرندگان بیتکوین دیده نمیشود.
منابع:
calibrecompanion.co
www.coindesk.com
http://spendbitcoins.com
انتهای پیام