محمد حسین بلاغی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر عرصه سینما و سینماداری، اظهار کرد: در پی اعمال محدودیتها، حوزه سینما را در لیست گروههای شغلی سه و چهار قرار دادند، در حالی که سینماها را با رعایت دقیق دستورالعملها و با ظرفیت ۱۰ درصد(هر ۱۰ صندلی یک نفر) استفاده کردیم.
رئیس حوزه هنری استان در این خصوص افزود: معتقدم سینماها ضرر بسیار کمتری از سوپرمارکتیها، بیآرتیها و… دارند، چراکه پروتکلهای بهداشتی در سینماها به جد رعایت شده و از حداقل ظرفیت استفاده میشود.
وی با بیان اینکه خواسته ما از ستاد مقابله با کرونا نیز این بود که دیدگاه ویژهای به بخش سینما داشته باشند، افزود: با تعطیلی سینماها، مخاطبان این حوزه به اماکن دیگری گسیل میشوند، در حالی که ما در سالنهای سینمایی به طور کاملا دقیق و جدی، پروتکلها را رعایت کرده و به عنوان مثال میتوانستیم ۵۰۰ نفری را که به سایر اماکن مثل پارک و… میروند را در پنج سالن با فواصل زیاد، مستقر کنیم.
وی با اشاره به محدودیتهای قبلی اصناف و گروههای شغلی مبنی بر تعطیلی بعد از ساعت ۱۸ نیز گفت: تعطیلی بعد از ۱۸، به معنی تعطیلی کامل سینماها بود، چراکه تایم فعالیت سینماها عموما از ۱۶ تا ۲۲ است.
بلاغی در ادامه تاکید کرد: البته ما تابع قانون بوده و محدودیتها را نیز به جد رعایت میکنیم و هماکنون نیز سینماهای حوزه هنری استان به طور کامل تعطیل هستند.
مواسات بانوی تبریزی در خرید بلیتهای سینما
وی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به مواسات بانوی تبریزی در خرید بلیتهای سینما، اظهار کرد: در هفته جاری، یک بانوی تبریزی بخش زیادی از بلیتهای سانس عصر سه سالن سینمایی(دو سالن پردیس سینمایی قدس و یک سالن سینما انقلاب) را به عنوان هدیه فرهنگی و در حمایت از سینما خریداری کرد.
وی با قدردانی از حرکت فرهنگی این بانوی خیر، گفت: این موضوع بیانگر آن است که مواسات و کمک مومنانه را باید به گونهای ترویج کنیم که صرفا محدود به نیازهای معیشتی و مادی نباشد، بلکه در حوزه هنر، تفکر و فرهنگ جامعه نیز اعمال شود.
رئیس حوزه هنری استان با تاکید بر اینکه حمایت از فرهنگ و هنر میتواند از ناهنجاریهای جامعه جلوگیری کند، گفت: خرید بلیتهای سینما توسط این بانوی خیر نیز به نوعی مواسات بود و امیدواریم که این حرکتهای فرهنگی تداوم داشته و خیران به این حوزه نیز ورود کنند.
انتهای پیام