بیان ویژگی‌های ممتاز حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)

به گزارش ایسنا، مراسم بزرگداشت میلاد حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) در بارگاه ملکوتی آن حضرت با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و در ادامه زیارت‌نامه حضرت عبدالعظیم(ع) قرائت شد.

همچنین در این ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی درباره شخصیت و جایگاه حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) نزد اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: اجداد حضرت عبدالعظیم(ع) دارای چند ویژگی شاخص بودند که این شاخصه‌ها در آن حضرت نیز وجود داشت. “ظلم ستیزی و مبارزه با حکّام جور مانند بنی‌عباس”، “عزّت نفس و کرامت نفس” و “رسیدگی به امور نیازمندان و مستمندان” ، سه ویژگی ممتاز اجداد آن حضرت است که ایشان از این ویژگی‌ها بهره‌مند بودند.

این استاد حوزه تاکید کرد: آن حضرت از امامزادگان فقیه و عالمی هستند که بیش از آنکه نسبت‌شان به ائمه(ع) سبب رفعت مقامشان گردد؛ علم، زهد و تقوای ایشان سبب جایگاه رفیع‌شان نزد ائمه(ع) بوده و با بررسی تاریخی می‌توان دریافت که به صورت قطعی محضر امام جواد(ع) و امام هادی(ع) را درک و خدمت ایشان حضور پیدا کرده و از ایشان نقل روایات کرده‌اند.

رفیعی با اشاره به اهمیت فضای مجازی در شرایط کنونی یادآور شد: احادیث اهل‌بیت(ع) سبب روشنایی زندگی ما می‌شود؛ بهتر بود شرایط به گونه‌ای بود که فضای مجازی در مسیر نشر فضائل اهل بیت(ع) قرار می‌گرفت و معارف الهی در این بستر مؤثر، بیش از پیش منتشر می‌شد.

وی افزود: امام رضا(ع) در نامه‌ای خطاب به حضرت عبدالعظیم(ع) می‌فرمایند «سلام مرا به شیعیان برسان و به آنان بگو مانع از نفوذ شیطان در خود شوند»، این فراز از حدیث امام رضا(ع) در واقع به این مطلب اشاره دارد که برای هر فردی امکان نفوذ شیطان در او به فراخور حالش وجود دارد و شیطان مطابق حالات اشخاص، آنها را وسوسه می‌کند.

برنده این مناقشه حتما ماهواره است!
هم اکنون بخوانید

این استاد حوزه امر به (صداقت و امانت) را از دیگر توصیه‌های امام رضا(ع) به شیعیان بیان کرد و گفت: با بررسی جامعه کنونی ما، می‌توان دریافت، این دو اصلِ مغفول سبب بسیاری از فسادهای مالی، تنازعات و اختلافات شده است.

رفیعی خاطرنشان کرد: حضرت امام رضا(ع) در فراز دیگری از این نامه به شیعیان امر به سکوت حکیمانه کرده و می‌فرمایند «از سخنان بیهوده دوری کنید»، قطعا ترک این اصل نیز باعث بسیاری از گرفتاری‌های ما در جامعه و خانواده شده است.

وی تصریح کرد: بزرگترین تجلیل از حضرت عبدالعظیم(ع)، آشنایی با روایاتی است که از ایشان نقل گردیده است، آن حضرت علاقه و همّت وافری به دریافت و حفظ روایات داشته و در مقابل ائمه(ع) در تمامی امور ولایت‌پذیری محض داشته‌اند.

همچنین همزمان با میلاد باسعادت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، بارگاه ملکوتی آن حضرت چراغانی و گل‌آرایی شده و ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای (بدون حضور جمعیت) برگزار شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا