ترامپ پیش از ترک کاخ سفید، انصارالله را سازمان‌ تروریستی اعلام می‌کند


ترامپ پیش از ترک کاخ سفید، انصارالله را سازمان‌ تروریستی اعلام می‌کند

نشریه «فارین پالسی» از تصمیم رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا برای معرفی انصارالله یمن به عنوان گروه تروریستی، طی چند هفته باقی‌مانده از دولت وی خبر داد.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، نشریه «فارین پالسی» از تصمیم رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا برای معرفی انصارالله یمن به عنوان گروه تروریستی، طی چند هفته باقی‌مانده از دولت وی خبر داد.

چند منبع دیپلماتیک در این‌باره گفتند که دولت ترامپ آماده است پیش از ژانویه ۲۰۲۱ میلادی، اقدام علیه انصارالله را اجرایی کند.

بر اساس این گزارش، تروریست معرفی کردن انصارالله یمن با موضع نهادهای امدادرسانی مغایر بوده و در عمل بخشی از کمپین فشار بر ایران و مانع‌تراشی برای دولت آینده است.

در ادامه آمده است که این تصمیم ترامپ می‌تواند در روند تلاش‌های بین‌المللی برای ارسال کمک‌ها به یمن ایجاد اختلال کرده و باعث توقف تلاش‌های صلح طلبانه سازمان ملل برای میانجی‌گری میان انصارالله و دولت مستعفی یمن شود.

سازمان ملل متحد و سازمان‌های امدادی بین‌المللی برای منصرف کردن دولت آمریکا از این تصمیم تلاش کرده‌اند ولی اعتماد نو به نقل از برنامه واشنگتن که به نظر می‌رسد در آینده نزدیک اجرایی شود، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا را در آستانه سفر به سرزمین‌های اشغالی، عربستان و امارات در موضع پیروزی قرار می‌دهد.

به گفته یک منبع دیپلماتیک، آنها از مدت‌ها قبل در این راستا تلاش می‌کنند، اما پمپئو خواستار تسریع این روند است.

 

نباید اجازه دهیم آمریکا از آب گل آلودِ اختلاف ایران و آژانس، ماهی بگیرد/ چین و روسیه هر قطعنامه‌ای علیه ایران را وتو می‌کنند/ همراه نشدن اروپا، با آمریکا برد سیاسی ما است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا