قیمت بلیت هواپیما در پیچ و خم تناقض

به گزارش ایسنا، اواسط مهرماه امسال مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی- اعلام کرد که از ابتدای آبان ماه نرخ نامه جدید برای پرواز های داخلی مصوب و ابلاغ می شود که به طور متوسط ۵۰ تا ۸۰ درصد قیمت بلیت هواپیما در پرواز های داخلی افزایش پیدا خواهد کرد. البته در ادامه مشخص شد که برخی پروازهای داخلی افزایش قیمتی بیش از این درصد را تجربه خواهند کرد و نهایتاً مردم از طریق شبکه های اجتماعی و نمایندگان مجلس و وزارت راه و شهرسازی از طریق رسانه‌ها مخالفت خود را نسبت به این افزایش قیمت و میزان آن اعلام کردند.

نهایتاً محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که نرخ جدید بلیت هواپیما برای پروازهای داخلی لغو می‌شود و اجازه نمی‌دهد شرکت‌های هواپیمایی به بهانه این که خود تشخیص می‌دهند، افزایش قیمت بلیت هواپیما داشته باشند.

در این میان طی هفته گذشته جلسات متعددی بین ایرلاین‌ها، وزیر راه و شهرسازی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نهایتاً محمد اسلامی به ایسنا گفت: همه ایرلاین‌ها را موظف کردیم تا از اول آبان ماه پروتکل‌های بهداشتی سخت‌گیرانه‌تری را رعایت کنند و آن فروش بلیت هواپیما و پر کردن ظرفیت کابین تا ۶۰ درصد است تا رضایت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم جلب شود.

وی با بیان اینکه اجرای این پروتکل جدید برای ایرلاین‌ها هزینه‌های اضافی در بر خواهد داشت، افزود: بر همین اساس و با توجه به درخواست شرکت‌های هواپیمایی از آنها خواستیم تا صورت‌های مالی خودشان را در بازه زمانی سال ۱۳۹۷ تا نیمه امسال ارائه دهند و بر همین اساس درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما تصمیم‌گیری کنیم.

به تولیدکنندگان لوام خانگی سبک و کوچک تسهیلات ارائه می‌شود/ به دنبال ایجاد مزیت در بازار لوازم خانگی کوچک هستیم
هم اکنون بخوانید

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: پس از بررسی صورت‌های مالی شرکت‌های هواپیمایی و با توجه به هزینه‌های اضافی تحمیل شده به آن‌ها تصمیم می‌گیریم که بلیت پروازهای داخلی تا چه اندازه اجازه افزایش دارد و پس از نهایی شدن، نتیجه را اعلام خواهیم کرد.

این اظهارات در حالی مطرح شد که تورج دهقان زنگنه، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری حرف‌های متفاوتی درباره آخرین وضعیت قیمت بلیت هواپیما می‌زند.

وی در حاشیه بازدید از  کانترها و مراحل پذیرش مسافر در ترمینال‌های ۱ و ۲، ایرساید، اتوبوس‌ها و رمپ فرودگاه مهرآباد و همچنین پروازهای در حال انجام برخی شرکت‌های هواپیمایی، گفت: درباره اینکه شرکت‌های هواپیمایی ۴۰ درصد مسافر خود را از دست می‌دهند با دستور وزیر راه و شهرسازی تمهیداتی اندیشیده شده که بتوانیم از هفته آینده صورت‌های مالی شرکت‌های هواپیمایی به خصوص شش ماهه اول سال را دریافت کرده و تسهیلاتی از طریق دولت به آنها پرداخت شود.

وی با اعلام این خبر که هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت و پول این صندلی‌های خالی از مسافران دریافت نخواهد شد افزود: ما در این ایام هیچ افزایش قیمتی نداریم و این پول را به هیچ عنوان از مسافر دریافت نمی‌کنیم.

با این اظهارات متناقض مشخص نیست که بالاخره قیمت بلیت هواپیما افزایش پیدا می‌کند یا آن که دولت قصد دارد از طریق دیگری هزینه‌های افزایش یافته شرکت‌های هواپیمایی را در دوران شیوع ویروس کرونا و افزایش نرخ ارز جبران کند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا