علی شیرکانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کار اصلی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر تحت پوشش قرار دادن بیمه اجتماعی در حوزه روستایی و عشایری و کشاورزان در هر حوزهای است.
وی با اشاره به اینکه در این صندوق هشت سطح تعریف شده، عنوان کرد: در این صندوق دولت نقش کارفرما را به عهده گرفته است.
شیرکانی عنوان کرد: امسال از دو جنبه برای صندوق اقدام کردیم، اول یک کار همه جانبهتر در سه ماهه دوم سال جاری یکی از بهترین تابستانهای داغ صندوق بود و حدود ۴۰ هزار نفر به افراد تحت پوشش صندوق اضافه شدند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه بیماری کرونا به تمام مشاغل لطمه زده است، افزود: تمام صنایع و خدمات دچار اُفت شدند اما ما یکی از بهترین تابستانها را داشتیم که نشان از آگاهی مردم نسبت به بیمه دارد.
وی افزود: طرح دیگر برای گروههایی است مابین گروههای حمایتی و اجتماعی که بتوانیم آنها را پوشش بدهیم، دولت در سال اول نهتنها نقش دو سومی داشته باشد بلکه آن یک سوم مردم را نیز پرداخت کند و به نوعی ۱۰۰ درصد را پرداخت کند و در سالهای بعد یک درصد به سهم بیمه شده اضافه شود و به دو سوم برسد.
شیرکانی ادامه داد: در این طرح گروههایی مانند قالیبافان، صنایع دستی روستاییان و مقداری از کمیته امداد و بهزیستی مورد حمایت قرار میگیرند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تصریح کرد: در حال حاضر تعداد بیمه شدگان فعال ما بالغ بر یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر هستند که با اجرای این طرح یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر به تعداد بیمه شدگان اضافه میشود.
وی ادامه داد: امید داریم سال آینده صندوقی باشیم با سه میلیون پوشش که اقدام خوب و مؤثری خواهد بود.
شیرکانی عنوان کرد: ۱۸۰۰ کارگزاری فعال در سطح کشور داریم که شبکه ارتباطی ما و روستاییان هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، افزود: سعی ما این است در بیمهها محدودیتی در استان ایجاد نکنیم و بتوانیم پوشش حداکثری را در استان ایجاد کنیم.
انتهای پیام