مرتضی بختیاری، صبح امروز چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کردستان اظهار کرد که یکی از رکنهای اقتصاد مقاوتی ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد است.
وی گفت: در سال گذشته در استان کردستان با اعتبار ۱۵۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی برای بیش از ۴ هزار ۲۰۰ مددجو شغل با همکاری استانداری و بانکهای عامل ایجاد شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اظهار کرد که سهم امسال اشتغالزایی در کردستان ۵ هزار و ۱۰۰ شغل با اعتبار ۱۶۲ میلیارد تومانی است.
وی افزود که در شش ماهه ابتدایی سالجاری در کردستان بیش از ۶۹ میلیارد تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی جمع آوری شده که اعتماد مردم این دیار جای افتخار دارد.
بختیاری تصریح کرد که اجرای ۲۴۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس کاری ماندگاری برای مردم کردستان است که درآمدی ثابت برای افراد روستا و مددجو را تضمین میکند.
وی درپایان یادآور شد که قرارداد این پروژهها ۲۰ ساله بوده و خریدار آن نیز شرکت نیروی برق خواهد بود.
بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در ادامه این جلسه اظهار کرد که کمک به ایجاد اشتغال خانوارهای کم بضاعت در اولویت مسئولان است.
وی افزود که در خصوص مسکن محرومین کار بسیار ارزشمندی در استان بابت ساخت ۳هزار مسکن شروع شده است که اکنون نیمی از این تعداد واحد مسکونی تکمیل شده است.
استاندار کردستان تصریح کرد که توسعه استان کردستان در گرو اجرا و اعتماد نو به نقل از برنامهریزی اینگونه طرح ها است.
وی عنوان کرد که با تلاش در حوزه کشاورزی میتوانیم کردستان را از استانی کم برخوردار به استانی ثروتمند تبدیل کنیم.
مرادنیا ابراز امیدواری کرد که در آینده طرح آبی کرد ۹۶هزار هکتار زمین کشاورزی دیم نیرو محرکهای برای اقتصاد استان باشد.
بهرام نصراللهیزاده، رئیس سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی استان کردستان، در ادامه جلسه با اشاره به ایجاد ۲۴۰ نیروگاه ۵ کیلو واتی برای مددجویان کمیته امداد خاطرنشان کرد که از ظرفیتهای بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجرای این طرح استفاده خواهد شد.
وی گفت: در خصوص مهار آبهای مرزی و افزایش سطح اراضی آبی اعتماد نو به نقل از برنامه کلان و بزرگی داریم.
رئیس سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامهریزی استان کردستان اظهار کرد که این پنلهای خورشیدی به صورت میانگین، ماهانه یک میلیون تومان درآمد برای خانوارهای مددجو به همراه دارد.
وی افزود که این اعتماد نو به نقل از برنامه در ذیل اعتماد نو به نقل از برنامههای جهش تولید قرار دارد که به توانمندسازی مددجویان و حل مشکل برق کمک میکند.
نصراللهیزاده تصریح کرد که از منابع استانداری ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این پروژه درنظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد که برای پروژه راه آهن سنندج روز گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده و در مجموع امسال ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه آهن سنندج درنظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامهریزی استان کردستان ادامه داد که در راستای طرح کلان توسعه باغات مثمر استان کردستان، اقدامات زیرساختی مناسبی برای آن اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد که کردستان روی ریل توسعه قرار گرفته و در چند سال گذشته سرمایهگذاریهای مناسبی انجام شده که یکی از آنها طرح مهار آبهای مرزی بوده که چندین هزار هکتار زمین دیم به آبی تبدیل و آماده عملیات نهال کاری است.
نصراللهیزاده درپایان یادآور شد که پروژه ذیل سد آزاد با هدف تامین آب شرب شهر سنندج، ایجاد ۴ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین آبی و انتقال آب به شرق استان یکی از پروژههای مهم استان است.
در ادامه این جلسه رسول شیخیزاده، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان یکی از سیاستهای اصلی این سازمان را توانمندسازی مددجویان اعلام کرد و گفت: براساس اعتماد نو به نقل از برنامههای کمیته امداد و ابلاغ وزارت نیرو پروژه ایجاد نیروگاههای خورشیدی کوچک مقیاس ۵ مگاواتی برای خانوادههای مددجویان با همکاری قرارگاه سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شده است.
وی اظهار کرد که ۳۲ هزار خانوار که زنان سرپرست آنها هستند میتوانند برای این کار مناسب باشند که در قدم اول یک هزار خانوار برای ایجاد این نیروگاههای خورشیدی شناسایی شدهاند.
شیخیزاده با اشاره به اجرای این طرح بهصورت پایلوت در بیجار افزود که ۲۴۰ واحد در قدم اول ساخته میشود که برای هر خانوار ۶۰ میلیون تومان هزینه درنظر گرفته شده است.
وی در پایان یادآور شد که این کار هم به حل مشکل برق کشور میکند و هم درآمدی ثابت برای مددجویان ایجاد میکند.
لازم به ذکر است در انتهای این جلسه تفاهم نامه همکاری مابین استانداری کردستان و کمیته امداد امام خمینی (ره) به امضا رسید.
انتهای پیام