به گزارش ایسنا، رضا میلابی با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در حوزه سرپایی در بخش خصوصی و سرپایی در بخش بیمارستانی گفت: درحال حاضر ابزار لازم برای اجرای این طرح در اختیار حوزه سرپایی در بخش خصوصی یعنی مطبهای طرف قرارداد و داروخانههای طرف قرار داد، قرار دارد.
وی افزود: بیمه سلامت توانسته است در این بخش حدود ۵۳ درصد نسخ الکترونیکی با تجویز توسط مطبها دریافت کند، البته از این میزان ۳۵ درصد نسخه پیچی انجام میشود؛ یعنی میتوان گفت که در مطبهای بخش خصوصی توانستیم توفیق نسبی کسب کنیم؛ به عبارتی فرهنگ سازی و بلوغ اجتماعی دراین زمینه رخ داده است.
معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: این درحالی است که در بخش دولتی به دلیل عدم آماده بودن برخی زیرساختها، پیشرفتهای قابل قبولی کسب نشده است. لذا امیدواریم در طول چهار ماه آینده در بخش دولتی نیز تغییرات لازم با توجه به استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت صورت گیرد؛ بنابراین به طور کلی حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد در بحث نسخه نویسی و حدود ۱۰ درصد در نسخه پیچی پیشرفت حاصل شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، میلابی در خصوص حذف دفترچه کاغذی گفت: استفاده از کاغذ هنوز حذف نشده است، لذا طبق محاسبات انجام شده بیمه سلامت در حذف کاربری دفترچه حدود پنج درصد پیشرفت داشته است؛ هرچند که این میزان قابل قبول نیست، اما شروع مناسبی در این فرآیند محسوب میشود.
انتهای پیام