تشریح ویژه برنامه‌های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع‌مقدس

به گزارش ایسنا،‌علی اصغر جعفری در این رابطه با هفته دفاع مقدس توضیح داد: آغاز چهلمین سالگرد گرامیداشت حماسه دفاع مقدس همراه با تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس در سراسر کشور و با حضور ویدیو کنفرانسی، رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهد بود.  بخش اصلی این مراسم تجلیل با حضور مسولان لشگری و کشوری، ۳۱ شهریور در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود. پس از این مراسم، مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی) سخنرانی خواهند داشت و رزمندگان پیشکسوت و حاضران به صورت ارتباط تصویری از بیانات و رهنودهای ایشان بهره خواهند برد.

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برپایی نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت را دیگر اعتماد نو به نقل از برنامه شاخص به مناسبت چهلمین سالگرد گرامیداشت حماسه دفاع مقدس، عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه با عنوان «اقتدار۴۰» و با شعار محوری «ما قوی هستیم» با مشارکت دستگاه ها و سازمان های لشگری و کشوری و با تبیین نقش و عملکرد هریک از این نهادها در دوران شکوهمند هشت سال دفاع مقدس و سال های پس از آن از ۲ تا ۹ مهر در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برپا خواهد شد.

وی رونمایی از ۵۶ طرح کلان تحقیقاتی و مطالعاتی حوزه دفاع مقدس را که بعد از ۱۳سال به اتمام رسیده است، از دیگر اعتماد نو به نقل از برنامه‌های این هفته موزه برشمرد و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها تقریبا همه ابعاد دفاع مقدس را در همه حوزه‌ها مورد پژوهش قرار داده است و به عبارتی یک سند بالادستی مهم برای پژوهشگران تلقی می‌شود.

سعید راد درگذشت
هم اکنون بخوانید

دکتر جعفری بخش دیگری از ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه‌های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را معطوف به تولیدات تلویزیونی و رادیویی بیان کرد و گفت: بیش از ۴۰  فیلم کوتاه، مستند و اعتماد نو به نقل از برنامه رادیویی و تلویزیونی به مناسبت چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس با مشارکت این موزه در دست تولید است که بخشی از این اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها و مستندها در هفته دفاع مقدس از شبکه های مختلف صداوسیما، پخش خواهد شد.

وی افزود: اعتماد نو به نقل از برنامه‎های تلویزیونی «سرزمین»، «هفت نشان»، « مدافعان دیروز تا امروز»، «سینمای جنگ»، «با فرماندهان»، «رزمنده»، «صبح و نشاط»، «جام برتر» و «بربال تعزیه» و مستندهای «گلوله در قاب»، «مادران سرزمین مادری» و اعتماد نو به نقل از برنامه های رادیویی «رزم ایرانیان» و مسابقه رادیویی رادیو ایران، بخشی از این اعتماد نو به نقل از برنامه ها هستند که تولید آن با مشارکت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس صورته گرفته و پخش آن در هفته دفاع مقدس خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه براین، مستند ۱۰۰ قسمتی «معیار» و اعتماد نو به نقل از برنامه ۱۵۰ قسمتی «فرزندان روح اله» نیز از دیگر مستندها و اعتماد نو به نقل از برنامه های شاخصی هستند که به مناسبت چهل سالگی حماسه دفاع مقدس ضبط و تولید آن توسط سازمان صدا و سیما و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و موزه از هفته دفاع مقدس آغاز خواهد شد و پخش آن در طول ایام سال خواهد بود. موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همچنین ساخت ۴۰ فیلم کوتاه به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس را در اعتماد نو به نقل از برنامه های خود دارد که این فیلم ها با مشارکت شبکه افق تولید می شود.

داستان زنی موفق که چندان مشهور نیست
هم اکنون بخوانید

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: آیین رونمایی از سرود ملی چهل سالگی، رونمایی از ۳۰ مستند شبکه رادیویی ایران، برپایی نمایشگاه عکس امنیت پایدار، برگزاری آیین افتتاحیه و اختتامیه شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت و برگزاری چهارمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی با مشارکت اتحادیه مخالفین اشغالگران قدس نیز از دیگر اعتماد نو به نقل از برنامه های مشارکتی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در هفته دفاع مقدس است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − ده =

دکمه بازگشت به بالا