به گزارش ایسنا پیروز حناچی امروز در اولین نشست مجمع نوآوری و فناوری که در محل کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد با اشاره با بیان اینکه منطقه البرز دارای بیش از ۳۰ درصد گردش اقتصادی و ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی است افزود: سیاست کلی ما در این منطقه بر عدم تمرکز است ولی استثناهایی برای شرکتهای دانش بنیان، صنایع های تک و صنایع غذایی در نظر گرفتیم.
وی استقرار شهرکهای صنعتی در اطراف شهرها را در راستای این هدفگذاری دانست و افزود: ما این سیاست را تعقیب میکنیم و بر این اساس اماکن متروک را به مراکز نوآوری و فرهنگی تبدیل شدند که نمونه آن کشتارگاه و تبدیل آن به فرهنگسرا و تبدیل کارخانه چرمسازی به دانشگاه هنر است.
حناچی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای علمی پارکهای علم و فناوری و ضرورت اتصال مراکز علمی با بخشهای صنعتی خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری اولین رم متروی تهران که ۸۵ درصد آن ساخت داخل است به بهره برداری میرسد.
به گفته وی این پروژه تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت داشته است.
شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این نهاد تاکنون تلاش کرده است که مانع کسب و کارها نشود، اظهار کرد: بر این اساس لایحهای به همه مراکز شهرداری ابلاغ شده است که مانع فعالیت شرکتهای دانش بنیان دارای مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نشوند.
حناچی به همکاری شهرداری با مراکز علمی و شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: در این راستا علاوه بر برگزاری نمایشگاهی در زمینه نیازهای شهرداری، ۴۰۰ نیاز شهرداری جمع آوری شده و در سایت”باهم” بار گذاری کردیم.
شهردار تهران راه اندازی مرکز نواوری شهر هوشمند و باز قرار دادن AP شهرداری به استارتاپها را از دیگر اقدامات شهرداری در راستای همکاری با حوزههای فناوری ذکر کرد و ادامه داد: در این راستا سعی میشود تصدی گری نکنیم و بستری را فراهم کنیم که کسب و کارهای بخش خصوصی بتوانند فعالیت کنند.
شهردار تهران از اجرای ۲۰ پروژه با دانشگاهها و پژوهشگاهها خبر داد و یاداور شد: امیدوارم این دوره، منشا تحولات در حوزه تدسعه فناوری در شهرداری شود.
ارائه مشکلات ونیازهای پارک های فناوری تهران با حضور استاندار
انوشیروان محسنی بندپی نیز در این نشست گفت: تشکیل مجمع فناوری و نوآوری استان تهران سال گذشته در کارگروه استانداری مصوب شده و امروز این نشست در راستای آن مصوبه برگزار شده است.
وی افزود: تقویت برق ، امنیت ناحیه نوآوری شریف وتامین نهادهای مالی سرمایه گذاری برای شرکتهای دانش بنیان از جمله دغدغههایی است که از سوی روسای پارکهای مربوط مطرح شد و استانداری تهران نیز این آمادگی را دارد تا در نشستی مشکلات و مسائل مربوط به فعالان اکوسیستم نوآوری را جویا و در جهت حل مشکلات اقدام کند.
وی ادامه داد:در حال حاضر در تهران دو کارخانه شکل گرفته و تا پایان سال سه تا ۴ کارخانه نوآوری نیز شکل خواهد گرفت .
انتهای پیام