به گزارش ایسنا، این تصمیم که در یک مرحله حساس در واکنش به همهگیری کرونا با بیش از شش میلیون مبتلا در آمریکا گرفته شده است، این کشور را از ۱۷۰ کشور حاضر در اعتماد نو به نقل از برنامه «کواکس» با هدف تلاش برای دسترسی جهانی به یک واکسن موثر در برابر کرونا جدا و منزوی کرده است.
در عین حال سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای مدعی شد: با این حال ایالات متحده به همکاری شرکای بین المللی خود ادامه خواهد داد تا از شکست کروناویروس اطمینان حاصل شود و این کشور از هیچ گونه هزینهای برای حصول اطمینان از اینکه هر واکسن جدیدی بالاترین استاندارد FDA را کسب کرده و جان افراد را نجات خواهد داد، دریغ نمیکند.
بنابر گزارشها، دو واکسن کرونا ساخته شده توسط Moderna و Pfizer / BioNTech در فاز سوم آزمایش در ایالات متحده هستند و انتظار میرود دو واکسن دیگر آزمایشات فاز سوم خود را تا اواسط سپتامبر آغاز کنند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور که مدتهاست از اتحادیهها و نهادهای جهانی گریزان است، به دلیل افزایش انتقادها نسبت به دولت خود در مورد نحوه مقابله با همهگیری، به طور فزایندهای دیگران از جمله سازمان جهانی بهداشت را مقصر دانسته است.
در ماه ژوئیه دولت ترامپ به کنگره و سازمان ملل اعلام کرد که ایالات متحده رسماً از سازمان جهانی بهداشت خارج میشود.
بنا بر گزارش سیانان، این کنارهگیری که از ژوئیه سال آینده اجرایی میشود، انتقاد قانونگذاران دو حزب، انجمنهای پزشکی، سازمانهای مدافع و متحدان خارج از کشور را به همراه داشته است. جو بایدن، نامزد انتخابات ریاست جمهوری دموکرات، پیش از این متعهد شد که در صورت انتخاب روز اول خود این تصمیم را لغو کند.
انتهای پیام