عبدالکریم گراوند در نشست ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با حضور معاون وزیر بهداشت با تسلیت ایام سوگواری عاشورا و تاسوعا و تقدیر از مدافعان سلامت، عنوان کرد: استان بوشهر طی سه ماه نخست شیوع کرونا، در کنترل بیماری موفق عمل کرد، اوج این بیماری اواخر اردیبهشت و میانه خردادماه بود که سختیهای فراوانی را پشت سر گذاشتیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه ادارات استان بوشهر استفاده از ماسک و دیگر پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند، افزود: در صورت رعایت نشدن پروتکلها، بازار ماهی فروشان بوشهر تعطیل میشود. در زمینه بیماری، راهی جز برخورد سختگیرانه با کسانی که پروتکلها را رعایت نمیکنند نداریمو کوچکترین اغماضی وجود ندارد.
مقام عالی دولت در استان بوشهر اظهار کرد: من اولین کسی بودم که نامه کتبی به ستاد کرونا نوشتم که اجرای مراسمات سنتی در استان بوشهر حتی با رعایت پروتکلها هم امکانپذیر نیست. ذیل تصمیمات ستاد ملی کرونا ۱۷ بند را تدوین کردیم چون سلامت جامعه بسیار مورد تاکید ما است. در برگزاری آزمون سراسری کنکور نیز ضمن رعایت فاصلهگذاری ۲ متری تمام پروتکلهای بهداشتی اعمال شد.
گراوند با اشاره به کاهش تعداد بیماران کرونایی در بخش ICU بیمارستانهای استان بوشهر بیان کرد: از تلاش و همراهی وعاظ، علما، روحانیون و هیئتهای مذهبی در عرصه مقابله با کرونا قدردانی میشود.
استاندار بوشهر نگاه عمیق و بزرگ علما در مقابله با کرونا را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: نخستین نمازجمعهای که در راستای مقابله با کرونا تعطیل شد در استان بوشهر بود که این امر با درایت آیتالله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و ائمه جمعه محقق شد.
وی با قدردانی از توجه آیتالله حسینی بوشهری به موضوع مقابله با کرونا عنوان کرد: علما و روحانیون از همان ابتدا توجه ویژهای به سلامتی جامعه داشتند و در رعایت پروتکل بهداشتی و توجه به سلامت جامعه سنگ تمام گذاشتند.
این مسئول با بیان اینکه مردم استان بوشهر به ائمه اطهار(ع) علاقه و ارادت خاصی دارند افزود: همه ساله در این ایام شاهد برگزاری پرشور عزاداری دهه نخست ماه محرم بودیم ولی امسال در راستای مقابله با کرونا عزاداری سنتی برگزار نشد که باید الگوی مناسبی برای سایر نقاط باشد.
عبدالکریم گراوند با بیان اینکه مردم بوشهر در این ایام بیشتر از ظرفیت فضای مجازی استفاده میکنند، تصریح کرد: فرهنگ عاشورا در استان بوشهر بین همه مردم نهادینه شده و از همه ابزارها و امکانات برای ترویج این فرهنگ استفاده میکنند.
گراوند تاکید کرد: همه بیمارستانهای استان بوشهر باید آمادگی پذیرش بیماران کووید-۱۹ را داشته باشند، در حالی که برخی از بیمارستانها برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی نیاز به تجهیزات دارند و ضرورت دارد در این مورد اقدام عاجل صورت پذیرد.
وی یادآور شد: تلاش ما این است که بیمارستان شهدای هستهای بوشهر سریعتر به بهرهبرداری برسد. بیمارستان نیروی هوایی نیز نیاز به تجهیزاتی دارد. همچنین دکتر کشمیری –رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر- بخش الحاقی بیمارستان شهید گنجی را هر چه سریعتر راهاندازی نماید و بخش اورژانس را نیز به طور اورژانسی آماده نماید.
استاندار بوشهر درباره موضوع تهویه بیمارستانها گفت: با توجه به اهمیت موضوع سلامت مردم، باید فکری به حال مشکلات بیمارستانها و مراکز رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا شود، کووید-۱۹ باعث شده که الان نقایص را پیدا کنیم.
مقام عالی دولت در استان بوشهر تصریح کرد: خوشبختانه آزمایشگاه PCR جهاد دانشگاهی هم به بهرهبرداری رسیده است که با انجام تست و غربالگری بیشتر میتواند از حضور افراد مبتلا به بیماری در جامعه جلوگیری کرده و این ظرفیت به کنترل شیوع بیماری کمک زیادی خواهد کرد.
انتهای پیام