سهام پالایشی دارا دوم روز چهارشنبه عرضه می‌شود/ اصلاحات ساختاری و بلندمدت را دنبال می‌کنیم


سهام پالایشی دارا دوم روز چهارشنبه عرضه می‌شود/ اصلاحات ساختاری و بلندمدت را دنبال می‌کنیم

سخنگوی دولت گفت: موانع بر سر راه عرضه سهام پالایشی دارا دوم مورد بررسی قرار گرفت و از روز ۴‌شنبه عرضه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری اعتماد نو به نقل از ایلنا، علی ربیعی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به دیدار اعضای دولت با مقام معظم رهبری گفت: لازم می‌دانم با توجه به جلسه گذشته هیات وزیران که در حضور رهبری انجام شد به عنوان سخنگوی دولت و به نمایندگی همکاران از حضور و فرمایشات و رهنمودهای راهگشا معظم له سپاسگذاری کنم.

سخنگوی دولت ادامه داد: رهبر انقلاب در این دیدار سال آخر دولت را مهم تلقی کردند و سال آخر دولت را معنابخشی کردند، قطعا دولت فرمایشات ایشان را با اهتمام پیگیری می‌کند. ما تعطیلی، رکود و سستی نداشته و نخواهیم داشت، مفهوم سال آخر برای ما به معنای پایان و سست کردن فعالیت‌ها نیست، ما علاوه بر وظایف جاری و روزمره اداره کشور، در حال دنبال کردن اصلاحات ساختاری و بلندمدت بوده‌ایم و خواهیم بود.

وی با اشاره به مصوبات دولت در هیأت دولت گفت: مصوبه بسیار خوبی در خصوص واگذاری و شیوه قیمت‌گذاری در سهام پالایشی دارا دوم به تصویب رسید و تمامی موانع موجود مورد بررسی قرار گرفت و از روز ۴ شنبه عرضه خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد که تعداد جانباختگان روند کاهشی دارد و به تعداد دو رقمی نزدیک می‌شویم، البته همه می‌دانیم کاهش یک فوتی و یک جانباخته حاصل زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه کادر بهداشت و درمان و رنج‌های زیادی است که در این کاهش صورت گرفته است به رغم تاثیر زیاد تلاش‌های کادر درمان در کاهش مرگ و میر، اما در ابتلا که در نهایت ممکن است منجر به مرگ  شود هیچ چیزی اثر ندارد مگر رفتار همه ما ایرانیان؛ ابتلا وابسته به رفتار ما است.

وی تاکید کرد: برای کاهش تعداد مرگ و میر مبتلایان تکرار می‌کنم توصیه‌های سه گانه رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌ها را رعایت کنیم.

انتخاب «زرآبادی» به عنوان سخنگوی مجمع ایثارگران
هم اکنون بخوانید

ربیعی افزود: در هفته دولت هستیم اهتمام و تصمیم همه اعضای دولت و تاکید رییس‌جمهور بر این مبنا استوار است که در یک سال باقی مانده دولت، همه تلاش خود را برای ورود پرقدرت به قرن جدید به کار گیریم؛ در شرایط سخت ۷ سال گذشته در محیطی متلاطم، مرکز بی سابقه دشمنی‌ها، ائتلاف بدخواهان و توطئه‌های شوم صهیونیستی- آمریکایی و همچنین تکانه‌های اقتصادی سنگین مانند کاهش قیمت نفت سال ۹۳ -که بیش از ۷۰ درصد بود- یا در تحریم‌های ظالمانه در سال ۹۷ که به طور شدید و بی‌سابقه صورت گرفت و هم‌پوشانی ای‌نها با آثار اقتصادی و اجتماعی کرونا مواجه شدیم.

وی با بیان اینکه در این سال‌ها دولت سیاست منزوی کردن آمریکا در عرصه بین المللی را دنبال کرده است، گفت: علاوه بر آن افزایش توان ملی در اقتصاد؛ حفاظت از زندگی و سلامت مردم به طور توأمان را پیش برده است. استراتژی سه گانه به عقب راندن آمریکا، افزایش توان ملی در اقتصاد و حفاظت از زندگی و سلامت مردم را در سال گذشته با تمرکز بیشتری دنبال کردیم، در این مدت این مهم را با ارتقای توان ملی با اتکا به توان داخلی و منابع عظیم انسانی موجود در ایران مد نظر قرار داده بودیم.

ربیعی تصریح کرد: دولت با عقلانیت و سخت‌کوشی به هیچ وجه نگاهی به تحولات آمریکا نخواهد داشت و با این وصف، هر کسی که به کاخ سفید راه یابد نگاه او باید متوجه ایران باشد. دولت معطل تحولات انتخابات در آمریکا نبوده و نخواهد بود و  اتکا به داخل و تولید افزایش قدرت در داخل باعث ناامیدی دشمنان و ایجاد فرصت‌های جدید حتی در زمینه اقتصادی برای ما خواهد شد؛ شاخص‌های اقتصادی ما با وجود ظلم ناشی از تحریم در این چند سال نشان‌دهنده این مهم است.

ربیعی در ادامه در خصوص تلاش‌های آمریکا پیرامون استفاده از مکانیزم ماشه و واکنش ایران نسبت به این مساله، گفت: اساساً هیچ‌گاه واژه «اسنپ بک» در برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ استفاده نشده است اما آمریکا تلاش دارد از این کلمه برای پیش‌برد نیت غیرحقوقی خود استفاده کند.

توافق جایگزین برجام باید منطقه‌ای باشد
هم اکنون بخوانید

وی ادامه داد: جمله‌ای که در برجام آمده این است که احیای مفاد قطع شده با هدف حفظ برجام است، در این موضوع آمریکا از اساس یک جعلی کرده و روی آن تبلیغ می‌کند با توجه به اینکه اساساً شرایط حضور در برجام را ندارد این اقدام را دنبال می‌کند که قطعاً با مخالفت قاطع جامعه بین‌الملل مواجه خواهد شد و غیر از آمریکا هیچ کشوری به دنبال این مساله نیست، البته درخصوص واژه «اسنپ بک» من قبلا هم گفتم که این واژه یک اصطلاح ژورنالیستی است که آمریکایی‌ها برای دروغ خود آن را ابداع کرده‌اند. مکانیزم‌های حل و فصل اختلاف در برجام مشخص است و جزئیات آن هم مشخص شده است، اما در این قضیه برخلاف متن برجام، آمریکا نه تنها حسن‌نیت ندارد، بلکه همانطور که اشاره کردیم خودش را از برجام بیرون برده و اکنون دیگر در برجام حقوقی ندارد که بخواهد در آن دخالت کند.

ربیعی در خصوص فروش اوراق نفت و نامه رئیسی به رهبری در این راستا، گفت: فروش اوراق سلف نفتی مبتنی بر بند «ی» تبصره ۵ قانون بودجه سال ۹۹ است، اما کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس اعتماد نو به نقل از برنامه‌های تخصصی داشت که اعلام شد و با دولت تفاهم شد، نایب رئیس کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس نیز این  تفاهم را اعلام کرد، اما درباره طرح فروش نفت در داخل دیدگاه‌های متنوعی در این خصوص وجود داشت که در جلسه سران قوه بررسی خواهد شد؛ در حال رایزنی با دو قوه دیگر هستیم ان‌شاالله با اشتراک نظر به زودی جزئیات را اعلام خواهیم کرد.

ادامه دارد…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =

دکمه بازگشت به بالا