محسن زنگنه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از شواهد اینطور برمیآید که دولت نمیخواهد لایحهای در خصوص اصلاح ساختار بودجه به مجلس ارائه کند اما دولت در این باره نظراتش را به ما داده و نمایندگان دولت در جلساتی که به همین منظور در کارگروه مربوطه در حال برگزاری است حضور مییابند و کار هماهنگی را در این زمینه پیش میبریم.
به گفته این نماینده مجلس، در این جلسات اکثرا نمایندگانی از سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه، وزارتخانههای اقتصاد و رفاه و مرکز پژوهشهای مجلس حضور دارند.
وی افزود: اگر بخواهیم موضوع اصلاح ساختار بودجه را به صورت اساسی انجام دهیم و مسائل و مشکلات بودجه را رفع کنیم این کار به بودجه ۱۴۰۰ نخواهد رسید؛ زیرا اصلاح ساختار بودجه در واقع به معنی تغییر روش مدیریت اقتصاد کشور است. از طرفی نمیتوان بودجه را متوقف کرد؛ لذا ما تصمیم گرفتیم اصلاحات را در قالب احکامی در هرسال انجام بدهیم تا آن را به مقصد مطلوبی برسانیم.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس ادامه داد: یکی از بحثهای جدی ما در حوزه منابع است که بخشی از آن مربوط به شرکتهای دولتی، مالیات بر عایدی سرمایه یا درآمد، مولدسازی داراییهای دولت و شفافسازی منابع دولت و شرکتهای دولتی از جمله شرکت نفت است. از سوی دیگر در حوزه هزینهها بحث یارانهها، صندوقهای بازنشستگی و هزینههای حوزه سلامت از مواردی است که در حال بررسی است.
زنگنه در پایان تاکید کرد که بعضا ذیل این مباحث نیازمند قانون جدید یا الحاق موادی به قوانین فعلی هستیم.
انتهای پیام