محدودیت های کرونایی برای دولت مراکش دردسر ساز شد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه رأی الیوم، تصمیم دولت مراکش برای منع آمد و شد بین شهرها به دلیل افزایش شیوع کرونا موجب ازدحام جمعیت در ایستگاه‌های راه آهن و اتوبوس‌ها جهت بازگشت مردم به شهرهایشان شد این درحالی است که از روز دوشنبه این تصمیم اجرایی شده است.

همین مسئله موجب سوانح رانندگی و ترافیک در مسیرهای اصلی شد. چراکه مسافران می‌خواستند قبل از اجرای دستور منع آمد و شد به شهرهایشان بازگردند.

مراکشی‌ها از شیوه و زمان اجرای منع آمد و شد انتقاد و تأکید کردند دولت در عبور از این مرحله شکست سختی خورده است.

برخی نیز خواهان برکناری دولت سعد الدین العثمانی به دلیل تصمیمات عجولانه‌اش شدند. وی رهبری حزب عدالت و توسعه را برعهده دارد.

در این راستا حزب “مراکشی آزاد” درخواست فوری برای محمد ششم، پادشاه مراکش فرستاد و خواهان برکناری دولت به دلیل شکست در اداره بحران شد.

این حزب خواهان تعیین شخصیت‌هایی دارای اعتبار و تجربه و ملی‌گرایی شد.

محمد زیان، وزیر اسبق حقوق بشر و دبیرکل حزب مراکشی آزاد گفت: دولت در اداره بحران کرونا شکست خورده است.

وی گفت: دولت باید کرونا را به شکل دیگری مدیریت می‌کرد که برپایه ارتقای سطح بهداشت با تجهیزات مدرن و حمایت از پزشکان و پرستاران و اقدامات عملی برای ممانعت از شیوع ویروس باشد. دولت مسئولیت افزایش مبتلایان به کرونا را برعهده دارد. درخواست حزب برای برکناری دولت با توجه به وضعیت اسف‌بار و تصمیمات عجولانه دولت مسئله بسیار مهمی است. از جمله این تصمیمات منع شهروندان از رفتن به سمت شهرهای اصلی‌شان برای سپری کردن تعطیلات عید قربان در کنار خانواده‌هایشان است. این تصمیم موجب بحران اجتماعی شد. دولت باید مهلت می‌داد تا مردم به راحتی به شهرهایشان بازگردند.

شیوع مجدد کرونا در پایتخت چین
هم اکنون بخوانید

از سوی دیگر دولت تأکید دارد گسترش سریع کرونا زمان کافی برای فکر کردن نمی‌دهد و باید فوری تدابیری اتخاذ کرد.

سعد الدین العثمانی، نخست‌وزیر مراکش گفت این تصمیم برای ممانعت از انتقال ویروس از شهرهایی است که سفر به آن‌جا ممنوع شده است. این شهرها کازابلانکا، طنجه، برشید، سطات، تطوان، فاس و مکناس هستند که بیشترین آمار ابتلا به کرونا را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا