به گزارش ایسنا، محمدرضا مسیب زاده در ستاد اعتماد نو به نقل از برنامهریزی هشتمین دوره سوگواره احلی من العسل اظهار کرد: تلاش داریم فرهنگ عاشورایی را در نسل نو نهادینه کنیم و خوشبختانه همه ارگانها و دستگاهها در این زمینه وظایف خود را به نحو شایسته انجام دادهاند.
وی افزود: در سالهای اخیر مراسم سوگواره احلی من العسل در روز بزرگداشت نوجوان کربلا ، به نام حضرت قاسم ابن الحسن برگزار میشود، لذا این سوگواره در راستای نهادینه کردن فرهنگ عاشورایی نهتنها جای خود را در جامعه بازکرده است بلکه در سطح بینالمللی نیز بازتاب داشته است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز تصریح کرد: برگزاری این سوگواره، فارغ از چارچوبهای سازمانی، کاری هدفمند و اثرگذار با یکشور آغاز و به یک شعور در جامعه هدف پایان مییابد.
وی با اشاره به وضعیت کرونایی خاطرنشان کرد: امسال به دلیل محدودیت کرونایی و ضرورت اجتناب از اجتماعات شاید نتوانیم این سوگواره را باکیفیت و کمیت هرساله برگزار کنیم اما تلاش خواهیم کرد یاد و خاطره و نام این روز را بیشازپیش حفظ کنیم.
مسیب زاده اظهار کرد: برای برگزاری جشنواره احلی من العسل امسال پیشنهادهایی توسط نهادهای مختلف ارائهشده است که با توجه به شرایط موجود و پس از بررسی در ستاد اعتماد نو به نقل از برنامهریزی تصمیم نهایی اتخاذ و به استانها ابلاغ میشود.
وی با تأکید بر هرچه باشکوهتر برگزار کردن این مراسم معنوی تصریح کرد: راهاندازی کارناوالهای عزا، راهاندازی پویشهای مردمی و برگزاری حضوری بهصورت نمادین در استانهای سفید و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مجوز ستاد مقابله با کرونا ازجمله پیشنهادهای ارائه شده در این زمینه است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزشوپرورش افزود: استفاده از بستر شاد بهعنوان یکی از بهترین نمونههای استفاده از فضای مجازی در این جشنواره در دستور کار است.
انتهای پیام