به گزارش ایسنا، دکتر تبریزی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت تامین مکملها برای گروههای سنی هدف است، گفت: مادران باردار، کودکان، سالمندان، میانسالان و… به شکل مرتب علیرغم تمام مشکلاتی که تامین و توزیع وجود دارد، تاکنون تامین شده و در مراکز بهداشتی درمانی ما در سراسر کشور و خانههای بهداشت وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه مشکل اساسی در تامین مکملها وجود ندارد، تصریح کرد: البته شاید مرکزی به مشکل بخورد اما این مشکل شامل تمام مراکز نیست و تاکنون در تامین مکملها مشکل اساس نداشتیم. سال گذشته ۳۸۲ میلیارد تومان برای خرید مکمل منابع به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور داده شده است و امسال نیز در سه ماهه اول حدود ۳۰ میلیارد تومان برای این امر اختصاص یافته است.
تبریزی ادامه داد: علیرغم اینکه مشکلات عدیدهای به لحاظ هزینههای ناشی از گسترش کووید۱۹ داشتیم اما منابع تامین شده و مکملها تقریبا در تمام مراکز و خانههای بهداشت موجود است.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت که در یک اعتماد نو به نقل از برنامه تلوزیونی صحبت میکرد، خاطرنشان کرد: اینکه مرکزی مکمل کافی نداشته باشد ممکن است به دلیل بروز مشکل در فرایند توزیع باشد. از مردم می خواهم هرگونه مشکلی در حوزه تامین مکملها مشاهده کردند، این موضوع را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.
وی افزود: تا پیش از طرح تحول سلامت، مکملها تنها برای کودکان و مادران باردار داشتیم اما پس از طرح تحول سلامت این طرح گسترش یافت و اکنون برای کودکان، مادران باردار، دانشآموزان دبیرستانی و… توزیع مکملها را داریم.
انتهای پیام