آمریکا مانعی برای آتش‌بس جهانی است/ احتمال رویارویی نظامی میان ایران و آمریکا وجود ندارد


آمریکا مانعی برای آتش‌بس جهانی است/ احتمال رویارویی نظامی میان ایران و آمریکا وجود ندارد

استاد علوم سیاسی تحریم‌ها آمریکا را مانعی برای آتش‌بس جهانی دانست و تاکید کرد: ایران و آمریکا علاقه‌ای به جنگ ندارند حتی در زمانی که به نظر می‌رسد اختلاف و تنش به اوج خود رسیده است، هم دو طرف به دنبال جنگ نیستند.

پاول پاوست استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو است. وی در گفت‌وگو با اعتماد نو به نقل از ایلنا به بیان نظرات خود در مورد تنش‌های میان ایران و آمریکا پرداخت.

وی در ابتدا به موضوع تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: موضوع تحریم‌ها، به ویژه تحریم‌ها علیه ایران، می‌تواند مشابه استفاده از محدودیت‌های تجاری در این مدت مانند تعرفه‌های آمریکا علیه چین تعبیر شود. 

پاوست در ادامه افزود: هر دو نوع سیاست اشتباه است و هر دو نوع سیاست مانع از تأمین منابع مورد نیاز برای تامین نیازهای مردم عادی و   نیازمندان می‌شود. تنها به این دلیل که شخصی دوست دارد در این مدت محدودیت‌هایی اعمال کند. آن هم در شرایط فعلی که تامین تجهیزات برای مقابله با کرونا ضروری است.

این استاد دانشگاه در ادامه با انتقاد از تحریم‌ها گفت: من به تحریم‌ها و تاثیرات آن خوش‌بین نیستم. من به ادعاهای آمریکا خوش‌بین نیستم، می‌دانید چرا؟ زیرا ایالات متحده مانع از توانایی شورای امنیت سازمان ملل در تصویب قطعنامه‌ای شده است که خواستار آتش‌بس جهانی برای درگیری‌های مختلف در سراسر جهان است.

پاوست تاکید کرد: اگر امکان برقراری آتش‌بس جهانی وجود ندارد، پس چگونه آمریکا خواهان مقابله جهان با کرونا ویروس که یک ویروس جهانی است، می‌شود؟ این تحریم‌ها نشان می‌دهد که آمریکا مانعی برای توقف همه‌گیری خواهد بود.

ایران و آمریکا دو جانبه گفت‌وگو کنند/ کشورهای منطقه گفت‌وگو دو جانبه با ایران را به نفع خود نمی‌بینند/ منطقی نیست ایران و ۵+۱ از نو گفت‌وگو کنند
هم اکنون بخوانید

وی در ادامه به تنش‌ها در خلیج فارس اشاره و احتمال درگیری نظامی میان ایران و آمریکا را رد کرد و گفت: من خیلی نگران این موضوع  نیستم که ایالات متحده و ایران به یک جنگ تمام عیار وارد شوند. احتمال جنگ در ژانویه مشهود بود، اما این اتفاق نیفتاد.

استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو تاکید کرد: هیچ یک از طرفین همان طور که آن زمان جنگ را نخواستند اکنون نیز آن را نمی‌خواهند. اما این واقعیت که طرفین در ژانویه عقب‌نشینی را انتخاب کردند حاکی از آن است که طرفین علاقه‌ای به جنگ ندارند حتی در زمانی که به نظر می‌رسد اختلاف و تنش به اوج خود رسیده است، هم دو طرف به دنبال جنگ نیستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − ده =

دکمه بازگشت به بالا