به گزارش ایسنا، نستله که بزرگترین شرکت غذایی جهان است، از همه ۲۹۱ هزار کارمند خود خواست تا اواسط مارس برای امور کاری به سفرهای بینالمللی نروند. یک سخنگوی این شرکت گفت: در صورت امکان روشهای دیگر ارتباطی باید جایگزین سفر داخلی شود.
سخنگوی شرکت اورآل هم اعلام کرد سفرهای کاری به عنوان یک اقدام احتیاطی تا پایان مارس معلق شدهاند.
شرکت کالاهای مصرفی “یونی لور” اعلام کرد سفر کاری به شمال اروپا و سایر کشورهایی که با شیوع اپیدمی کرونا روبرو شدهاند را محدود کرده است و تنها سفرهای کاری ضروری انجام میگیرد.
شرکتهای نستله، اورآل و “یونی لور” مجموعا حدود ۵۳۲ هزار کارمند در سراسر جهان دارند.
بانک ایتالیایی یونی کردیت و گروه فناوری هلندی پروسوس هم به منظور کاهش ریسک ابتلای کارمندانش به ویروس کرونا، ممنوعیت سفرهای کاری را به اجرا گذاشتهاند. شرکت زراعی آمریکایی کارگیل هم سفرهای کاری غیرضروری را ممنوع کرد.
اگر شرکتهای بیشتری به محدودیت سفر مبادرت کنند، صنعت هواپیمایی که اکنون با افت تقاضای سفرهای باری و مسافری در آسیا روبروست، تحت فشار بیشتری قرار خواهد گرفت.
ایرلاینهای اروپایی بزرگ برای کاهش هزینه ها اقداماتی را اتخاذ کرده اند. لوفتهانزا و ایرفرانس-کی ال ام هفته جاری اعلام کردند به کارمندانشان مرخصی بدون حقوق را پیشنهاد کردهاند و روند استخدام را متوقف یا کاهش دادهاند.
در حالی که محدودیتهای سفر متداول شده، نشانه چندانی از این که شرکتهای اروپایی به طور گسترده کارمندانشان را به کار از منزل تشویق میکنند وجود ندارد.
کارمندان شرکت شورون در دفتر لندن که به ۳۰۰ نفر میرسند از روز سه شنبه پس از این که یکی از کارمندان علائمی شبیه آنفولانزا داشت و تست ابتلا به کرونا داد، از خانه وظایف کاری خود را انجام میدهند. اما بانکهای جهانی بزرگ مانند اچ اس بی سی و بارکلیز به سی ان ان بیزنس گفتند: همگی کارمندانشان همچنان در محل کار خود حاضر میشوند.
یونی کردیت کارمندانی که محل زندگیشان در مناطق پرریسک است تشویق کرده است تا حد امکان دورکاری داشته باشند.
بر اساس گزارش سی ان ان بیزنس، به منظور محدود کردن تماس اجتماعی و کاهش شیوع ویروس کرونا، میلیونها کارمند در آسیا از زمان شیوع ویروس کرونا در چین هفتههاست از خانه وظایف کاری خود را انجام میدهند.
انتهای پیام