به گزارش ایسنا، دکتر حمید محمود هاشمی درباره جراحی بینی اظهار داشت: انحراف بینی و اختلال در تنفس، تقاضا برای زیبایی و همزمان مراجعه بیماران به جراحان فک و صورت برای انجام جراحی بینی است.
وی افزود: البته جراحی بینی گاهی تنها به دلیل دستیابی به زیبایی بیشتر توسط فرد درخواست میشود.
این جراح فک و صورت با بیان اینکه بدشکلی ظاهری بینی و فرمهای آن قابل رفع است، گفت: جراحان پلاستیک، جراحان گوش و حلق و بینی و جراحان فک و صورت سه گروهی هستند که مجاز هستند جراحی بینی توسط آنها انجام شود، ولی برای سایر گروههای پزشکی از آنجایی که در کوریکلوم آموزشی آنها مدنظر نبوده مجاز به انجام جراحی بینی نیستند.
هاشمی با بیان اینکه آمار دقیقی در مورد انجام جراحی بینی در کشور نداریم و بعید میدانم آمار آن بیش از میانگین جهانی باشد، گفت: هزینه جراحی بینی در بیمارستانهای دولتی ۳ تا ۵ میلیون تومان و در بخش خصوصی بیشتر است.
این جراح فک و صورت خاطر نشان کرد: برای سنین قبل از ۱۸ سال، انجام جراحی بینی برای فرد توصیه نمیشود. در مورد عوارض جراحی بینی نیز باید این مسئله را مد نظر قرار داد که هیچ جراحی بدون عارضه نیست همانند اینکه رد شدن از خیابان نیز بدون حادثه و ۱۰۰ درصد مطمئن نخواهد بود.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری هجدهمین کنگره بینالمللی جراحان دهان، فک وصورت، وی گفت: مهمترین عوارض احتمالی جراحی بینی میتواند اختلال تنفسی یا خونریزی بینی باشد که بیماران با انتخاب پزشکی حاذق و با تجربه میتوانند تا حد زیادی از بروز این عوارض جلوگیری کنند.
هجدهمین کنگره بینالمللی جراحان دهان، فک و صورت ایران از ۲۹ بهمن تا ۲ اسفند در محل هتل المپیک تهران برگزار میشود.
انتهای پیام