خسارت‌هایی که نادیده گرفته می‌شوند…

به گزارش ایسنا، بیش از ۱۰ روز است که استان سیستان و بلوچستان و مردمش با سیل و آسیب‌های ناشی از آن دست به گریبان هستند و در این میان آن دسته از زنان و مردانی که به نوعی معیشتشان با دچار آسیب شده است، بیش از سایرین با مشکل مواجه‌اند. 

سیستان و بلوچستان از جمله استان‌هایی است که بسیاری از زنان روستانشین آن به واسطه تولید صنایع‌دستی و هنرهای سنتی امرار معاش می‌کنند و آسیب‌های وارد شده نه تنها زندگی‌ بلکه وضعیت شغلی آنها را با مشکل مواجه کرده است.

در این میان این نکته را نیز در نظر داشت که آسیب‌های وارد شده به حوزه صنایع دستی فقط در این مقوله خلاصه نمی‌شود و از بین رفتن دام‌ها و گیاهان، لای‌روبی برخی مناظق که خاکشان برای سفال‌گری کاربرد دارد و … باعث می‌شود تا این هنرمندان و صنعت‌گران در تامین مواد اولیه نیز دچار مشکل شوند؛ موضوعی که اغلب از چشم مسئولین پنهان می‌ماند و اغلب هم در برآورد میزان خسارت‌های واردشده، در نظر گرفته نمی‌شود.

محمد بهروز عیسی زهی – معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان – در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرده است که هنوز میزان خسارت‌های وارد شده به حوزه صنایع‌دستی برآورد نشده است؛ اما یکی از دلایل اصلی این موضوع این است که بخش اعظمی از تولیدکنندگان در خانه‌هایشان فعالیت‌ دارند و به همین خاطر هم نمی‌توان به برآورد دقیقی رسید. 

او همچنین اظهار کرد که تاکنون اینچنین اعلام شده است که حداقل بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ خانه‌ای که در آنها صنایع‌دستی تولید می‌شده، دچار آسیب شده است. البته آمارهای دقیق‌تر متعاقبا اعلام خواهد شد.  

برگزیدگان دومین جشنواره فیلم کوتاه «سلفی۲۰» معرفی شدند
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا