رقیه یادگاری، امروز شنبه پنجم بهمن ماه در شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی در خصوص میز خدمت اظهار کرد: از مجموع ۷۰ دستگاه اجرایی در استان مرکزی، برای ۲۴ دستگاه اجرایی اولویتدار فرم های خوداظهاری میز خدمت ارسال و هزار و ۱۲۸ خدمت در این ۲۴ دستگاه مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: تمامی فرم های خوداظهاری ارسالش شده توسط دستگاههای اجرایی، توسط تیم مشترک بازرسان سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی استان و استانداری مورد سنجش قرار گرفته است.
رئیس سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه استان مرکزی تصریح کرد: در خصوص استفاده از میز خدمت تنها ۱۴ درصد محقق شده که عملکرد راضی کنندهای نیست.
یادگاری بیان کرد: از مجموع هزار و ۱۲۸ خدمت در دستگاهها، ۲۰۹ خدمت در میز خدمت حضوری، ۵۰۷ خدمت در میز خدمت الکترونیک، ۳۹ خدمت در میز خدمت ترکیبی، ۳۳۲ خدمت مراجعه به واحدهای داخلی دستگاه ها و ۴۱ خدمت به صورت تلفنی در دانشگاه علوم پزشکی بررسی شده که در میز خدمت ترکیبی ۴۸٫۶ درصد اهداف محقق شده و موفقیت استان در این حوزه بیشتر بوده است.
وی ادامه داد: در ۷۵ دستگاه اجرایی استان، حدود ۳۰ هزار پست سازمانی وجود دارد که سه هزار و ۲۶۰ پست معادل ۱۳ درصد مربوط به مدیران شامل ۵۳ درصد مدیران پایه، ۳۴٫۴ درصد مدیران عملیاتی، ۱۱٫۹ درصد مدیران میانی و ۰٫۱۸ درصد مدیران ارشد است.
رئیس سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامهریزی استان مرکزی تصریح کرد: از مجموع انتصابهای صورت گرفته در استان مرکزی، ۹۶٫۷ درصد درون سازمانی و مابقی برون سازمانی بوده، همچنین بیش از ۹۳ درصد مدیران استان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند.
یادگاری با اشاره به سهم ۲۱ درصدی بانوان از پستهای مدیریتی در استان اضافه کرد: بیش از ۹۵ درصد از مدیران زن در استان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند و بیشترین تراکم مدیران زن در رده سنواتی ۱۱ تا۲۰ سال است.
وی ادامه داد: از سال ۹۷ تاکنون ۸۱ مدیر خانم به مجموعه دستگاههای اجرایی استان اضافه شده است.
یادگاری از چاپ کتاب ارزیابی دستگاههای اجرایی در سال ۹۷ به صورت الکترونیکی خبر داد.
انتهای پیام